Mihaela Radulescu sprijina cauzele umanitare

 Revista VIVA
.

Artistii romani sprijina cauzele umanitare

Artistii romani sprijina cauzele umanitare

Mihaela Radulescu

Pictori, sculptori, dar si designeri romani si-au unit fortele pentru a ajuta la strangerea de fonduri pentru Fundatia Special Olimpycs. Cu ocazia deschiderii oficiale a extensiei Bucuresti Mall s-au organizat o serie de evenimente in urma carora s-au strans peste 35.000 de euro. Banii vor fi destinati participarii echipei Special Olympics Romania compusa din persoane cu dizabilitati intelectuale la Jocurile Mondiale de vara din Shanghai.

Mall-ul a fost transformat intr-o veritabila galerie de arta. Gunseli Kato, o pictorita din Turcia, precum si artisti romani si-au expus lucrari de pictura si sculptura. Cauzei umanitare i s-au alaturat si designeri romani, precum Dana Savuica, Eugenia Enciu, Rita Muresan, Laura Olteanu, Irina Scrotter, Mihai Albu, Maria Tiriac, Razvan Ciobanu, Oana Mizil, Mirela Popa, Ovidiu Huminiuc, Dia, Roxana Butnaru, Liza Panait, Eli Laslean sau Stefan Pelger.


Andreea Raicu Dana Savuica

La evenimentul prezentat de Mihaela Radulescu au participat vedete precum Ioana Basescu, Andreea Raicu, Razvan Ciobanu, Rita Muresan, Oana Cuzino, Dana Sota, Dana Savuica, dar si alte nume din moda si show-biz: Corina Mihaila, Eli Laslean, Dana Ivanov, Cristina Spatar, Delia Matache, Matheo si Kamara.

Ioana Basescu, Rita Muresan

Cel mai mare oras al Chinei, Shanghai-ul va gazdui in 2007 aproximativ 7.000 de sportivi Special Olympics reprezentand nu mai putin de 169 de tari. 48 de sportivi si antrenori romani vor porni spre Shanghai pentru a concura in 6 probe: atletism, baschet unificat (jucatori cu si fara dizabilitati vor concura in aceeasi echipa), gimnastica, bocce, fotbal si tenis de masa.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: Bucuresti Mall
Publicat la data de 27.04.2007.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton