Lucian Mandruta a mers la British Gallery

 Revista VIVA
.
Pe o strada din preajma Guvernului exista un coltisor de rai pur englezesc pe nume British Gallery. O casuta cu o curte mica si discreta pe langa care probabil ai trecut de multe ori, dar n-ai intrat, pentru ca numele iti suna a muzeu.

Invitati la lansare, am descoperit ca e vorba despre o locuinta tipic englezeasca, unde toate obiectele expuse sunt de vanzare, de la mobila din lemn masiv, adusa direct din Anglia, la canapele si fotolii model Chesterfield (autentice!), pana la portelanurile Wedgewood, din care isi soarbe ceaiul chiar si Regina Marii Britanii.

Acum, in prag de sarbatori, acest concept-store de poveste se poate lauda cu cele mai nastrusnice decoratiunii, de la jucarii tricotate care imita felii de tort, pana la carlige in forma de ren cu care iti poti prinde sosetele in care Mosul iti va lasa darurile.

Atmosfera a fost la inaltime, cu invitati din lumea buna, muzica in surdina si castane coapte pe gratar, cu gust de copilarie. Nu mica ne-a fost mirarea cand la subsol am descoperit un studio foto desprins din alta epoca, insa perfect functional, in care te poti lasa fotografiat in stilul in care o faceau bunicii nostri cand erau tineri. Sau casa papusilor, din camera copiilor, cu miniaturi care reproduc pana la ultimul detaliu mobila din Galerie si utilata cu tot ce-i trebuie unei case „mari', de la sticlute de parfum aliniate pe policioara din baie, pana la majordom si pisica.

Astfel ca la intrebarea „Do you also like the Brits ?', sloganul British Gallery, nu vad cum altfel am putea raspunde decat „Yes, Sir! We sure do!'. (C.S.)

Lucian Mandruta Un scotian la Bucuresti
Codrut Keghes alias Catalin Dezbracatu Serban Ciusca si Ioan T. Morar

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton