Jojo a sarbatorit 8 ani de Europa FM

 Revista VIVA
.
Jojo, aniversare 8 ani Europa FMDesi vremea a fost destul de capricioasa, la petrecerea de aniversare a 8 ani de Europa FM au venit foarte multe vedete.

Primii au fost Amalia si Ilie Nastase (Amalia a purtat o vesta neagra, pantaloni eleganti si pantofi albastru-metalic cu un toc ametitor), Robert Turcescu si Monica Anghel, dupa care au inceput sa vina si restul artistilor: Alexandra Ungureanu, Catalin Catoiu, urmat ceva mai tarziu si de Jojo, Albertina si Stefan Lungu sau Luminita Anghel, stralucitoare intr-o rochie foarte colorata.

Si pentru ca era un eveniment foarte relaxant, Viva! a rugat vedetele sa faca poze cat mai inedite. De exemplu: pe Simona Haraga am fotografiat-o in timp ce se saruta cu iubitul ei, Alex Baculea, Jojo, Catalin Catoiu si Daniel Buzdugan s-au „jucat' cu o umbrela, iar Geta Voinea si Zoli de la Sistem au demonstrat ce inseamna o poza „de atitudine'.

In concluzie, a fost o seara frumoasa. S-au distrat si ei, ne-am distrat si noi si speram ca va veti distra si voi, privind galeria foto de la aceasta petrecere..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton