Giulia te invita pe Hallmark Channel

 Revista VIVA
.
Giulia
Giulia
Hallmark Channel a organizat o seara absolut speciala la Rooms Resto Club pentru a marca premiera sezonului III al captivantului serial Medium, inspirat din viata lui Allison Dubois, interpretata de Patricia Arquette.

Noul sezon revine din 3 aprilie , fiind difuzat de luni pana joi de la ora 20.00.

La evenimentul a carui gazda a fost Giulia au fost prezentate imagini din viitoarele episoade ale serialului, iar invitatii au avut prilejul sa se intalneasca cu o persoana cu abilitati de medium si cu un astrolog.

Seara a continuat cu prezentarea colectiei Croisiere aux Fleurs, semnata de Oana Manolescu, tinutele fiind completate cu incaltamintea din colectia primavara-vara creata de Smilling Shoes.

Sub pretextul unei excursii de placere, designerul a ales clasicul alb si bleul mediteraneean, dar si rosul indraznet pentru a crea tinute ce te poarta cu gandul la vazele clasice de lut.

Pantofii Smilling Shoes au fost special creati pentru colectia Oanei Manolescu, remarcandu-se tocurile inalte, varful decupat, pantoful-gheata, in timp ce gama cromatica a trecut de la pastel la culorile extrem de indraznete.

Vezi galeria foto – Colectia Croisiere aux Fleurs Oana Manolescu

Vezi filmul video al evenimentului.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton