[FOTO] Celebritati la prezentarea Burberry Prorsum (London Fashion Week)

 Adina Rosetti
.

Prezentarea colectiei Burberry Prorsum toamna iarna 2013/2014 in cadrul London Fashion Week a avut loc ieri intr-o locatie pitoreasca, Kensington Garden, si a reunitvedete din lumea modei si artelor.

 

Vedete pasionate de moda, precum Kate Beckinsale, Frieda Pinto sau Rita Ora s-au aflat in primele randuri ale audientei. Actrita britanica Kate Beckinsale a fost insotita de fiica sa, Lily Mo Sheen, in varsta de 14 ani, care pare sa mosteneasca stilul mamei sale. Celebra Anna Wintour, cea care detine pozitia de redactor-sef a Vogue USA din 1988, a fost fotografiata tot impreuna cu fiica sa,  Bee Shaffer, pe care probabil o initiaza in secretele meseriei.

Cea mai noua colectie Burberry Prorsum este extrem de feminina, eleganta, perfect finisata, in stilul care a consacrat aceasta legendara marca britanica.  Directorul de creatie , Christopher Bailey, a reusit sa faca publicul din nou sa se indragosteasca de trench-coat-ul Burberry cu croiala lui impecabila si aerul clasic care l-a consacrat in istoria modei.

 

Anna Wintour si fiica sa, Bee ShafferAnna Wintour si fiica sa, Bee Shaffer

 

Foto: Northfoto

 

Citeste si: Catalin Botezatu si-a prezentat noua colectie la New York Couture Fashion Week  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton