Florentina Opris a lansat cartea „Trup si suflet sanatos si frumos”

 Adina Rosetti
.

Prezentatoarea Prima TV Florentina Opris si-a lansat cea de-a doua carte, intitulata „Trup si suflet sanatos si frumos', prin care isi doreste sa impartaseasca experienta ei, intelepciunea unor mari initiati pe care i-a intalnit in Himalaya si povestile de viata ale catorva vedete indragite.

 

Florentina a declarat ca este o carte pentru fiecare zi, al carei mesaj spera sa ii ajute pe ceilalti, dar si un omagiu pentru sotul ei, Sorin, care i-a fost alaturi 24 de ani. Printre vedetele care au participat la eveniment s-au numarat: Mihaela Tatu, Cristian Topescu, Mihaela Borcea, Irina Cordoneanu, Roxana Iliescu, Iuliana Marciuc, dar si exploratoarea Uca Marinescu, Petru Luhan, Ovidiu Bojor sau Dr. Dana Miricioiu.

„Ma bucur ca am alaturi prieteni minunati. Si simt ca aici cu mine, sub forma de steluta, este acum un alt prieten, pe care l-am avut alaturi timp de 25 de ani', a marturisit Florentina, referindu-se la sotul ei,  Sorin.

Evenimentul a continuat cu o petrecere  la restaurantul AmbasadOr, la care Florentina a purtat o rochie bej Rhea Costa, ce simbolizeaza nunta de argint pe care ar fi trebuit sa o aiba in acest an cu Sorin. Prietenii de la trupa Devas au pregatit special pentru acest eveniment lansarea single-ului NAMMI' (Love), iar Hara, Amadeus, Felicia Filip, Cornel Ilie (Vunk ) si Gabriel Cotabita au completat atmosfera serii.

 

[gallery ids="2313811,2313813,2313814,2313812,2313810"]

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton