Emmy Awards 2009 - Alec Baldwin a castigat din nou

 Revista VIVA
.

Alec BaldwinSerialele „Mad Men' si „30 Rock' au dominat cea de-a 61-a editie a Primetime Emmy Awards, Alec Baldwin, Glenn Close, dar si Jessica Lange aflandu-se pe lista castigatorilor.

Editia de anul acesta a fost o copie aproape perfecta a celei de anul trecut, favoritii impunandu-se fara probleme.

„Mad Men', serialul despre viata intr-o agentie de publicitate din anii 60, a castigat pentru al doilea an consecutiv premiul pentru Cel mai bun serial de drama, in timp ce „30 Rock', serialul care povesteste intr-o nota umoristica intamplarile din interiorul unui post de televiziune a fost declarat Cel mai bun serial de comedie.

Alec Baldwin, actorul principal din „30 Rock' ,a primit al doilea Premiu Emmy consecutiv pentru Cel mai bun actor de comedie, Tony Collette a fost desemnata Cea mai buna actrita de comedie, in timp ce Glenn Close a convins din nou cu rolul avocatei din „Damages', castigand Emmy pentru Cea mai buna actrita de drama.

La categoria film se televiziune s-a impus „Grey Gardens', pelicula care i-a oferit sansa Jessicai Lange sa obtina primul Emmy din cariera, un premiu pe care actrita castigatoare a dous premii Oscar, in 1982 pentru „Tootsie' si in 1994 pentru „Blue Sky', l-a primit cu mare emotie.

Foto: www.hepta.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton