Aniversare cu stil

 Revista VIVA
.

Aniversare cu stil

Aniversare cu stil

In cadrul celei mai recente petreceri Peroni, Ovidiu Buta a fost sarbatorit de prietenii apropiati si industria modei, alaturi de revista partenera VIVA!

Tudor Chirila si Andreea Raicu

Desi o petrecere aniversara, seara a purtat amprenta noir a unei comemorari, un omagiu adus unui genial om de moda recent disparut: Isabella Blow. Creatiile extrem de spectaculoase au fost punctul de atractie si admiratie al petrecerii, datorat palariilor couture Doina Levintza, vestimentatiei Stephan Pelger si incaltamintei Dana Iuga pentru Andra Ciltan. Seara a conturat pe cat posibil „universul lui Ovidiu – invitatul special al serii, Doina Levintza, trupa preferata, Zum si Mara, DJ Electric Brother. Despre sursa inspiratiei pentru petrecerea sa, Ovidiu spune: „Nimic din ceea ce este expus la Tate Museum nu se compara cu Isabella Blow purtand o palarie Philip Treacy (Michael Roberts). Am ales-o pe Isabella ca «tema» a petrecerii deoarece, ani de zile, ea a fost unul dintre personajele mele favorite. Cu umor 100% britanic si cu idei foarte bine sustinute, ea a reusit sa reintroduca in moda fantezia, experimentul, scandalul… toate aceste «picanterii» care fac din moda un subiect atat de controversat.

Doina Levintza si Ovidiu Buta Mara si ZUM
Ileana Pescariu Oana Ailenei (Peroni) Cristina Cioran

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton