Andreea Raicu iubeste brazii de Craciun

 Revista VIVA
.

Andreea RaicuChiar daca nu a inceput sa ninga si spiritul sarbatorilor nu i-a cuprins pe toti, pentru cei care au fost aseara la Ramada Nord Hotel, la cea de-a opta editie a Festivalului Brazilor de Craciun, Craciunul a venit mai devreme.

Cei optsprezece brazi realizati de designeri celebri au fost scosi la licitatie, fondurile urmand sa fie donate organizatiei „Salvati Copiii'.

Incurajati de Andreea Raicu, Andi Moisescu si Lucian Mandruta, cei prezenti in sala au licitat sume importante pentru operele unor creatori de moda ca Stephan Pelger, Lena Criveanu, Wilhelmina Artz sau Irina Marinescu.

Camelia Sucu, un licitator important, de altfel, venita impreuna cu fiicele sale, a dat o definitie simpla acestui gest: A darui din suflet este o arta'.

Intrecandu-se in maiestrie si originalitate, designerii au avut diferite surse de inspiratie pentru creatiile lor. Am plecat cu gandul de la o lampa de veghe a fiului meu, Luca, de care era foarte fascinate atunci cand era mic', povesteste Irina Marinescu despre bradul sau, Shapes of light'.

Bradul realizat de Venera Arapu special pentru „Salvati Copiii”, a fost, ca in fiecare an, un moment asteptat al serii: 'L-am facut din tot sufletul, dorind sa aduc un zambet pe fetele dumneavoastra si ale copiilor. Cred ca ati zabovit cu totii in fata lui. L-am aratat copiilor mei si au zis ca vor si ei unul asemanator acasa', a declarat Venera.
 

VEZI GALERIA FOTO A EVENIMENTULUI

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton