Andreea Marin, premiata pentru activitatea sociala in cadrul unui targ de nunti

 Adina Rosetti
.

Andreea Marin a fost cea mai savurata aparitie a targului de nunti Expo Ideal Mariaj, a carui avanpremiera a avut loc in seara de joi, 14 februarie, la Palatul Parlamentului. Vedeta de televiziune a fost premiata pentru activitatea sa sociala, desfasurata prin intermediul proiectului sau Scoala Mamelor.

 Andreea 1


 

Andreea Marin a ales sa petreaca seara de Sfantul Valentin alaturi de public si presa, la un eveniment din cadrul celui mai important targ anual de nunti din Bucuresti, Expo Ideal Mariaj. Organizatorii a dezvoltat deja o traditie de a initia campanii de sustinere a unor cauze umanitare cu impact social major. Anul acesta, un proiect aparte, derulat de Andreea Marin, le-a atras atentia organizatorilor: programul Scoala Mamelor, derulat de Fundatia Pretuieste Viata, o comunitate puternica a mamelor, care beneficiaza de sprijinul specialistilor pregatiti sa le raspunda la orice intrebare de ordin medical sau legal.

Andreea 3

Scoala Mamelor este un program national gratuit, care ofera servicii atat in centrele fizice din tara, cat si pe Internet, pe site-ul si forumul www.scoalamamelor.ro. „Suntem impresionati de activitatea celor implicati in acest proiect si de rezultatele notabile, astfel ca ne face o deosebita onoare sa ne aratam admiratia fata de munca intregii echipe care sta in spatele acestui program, printr-un trofeu de excelenta', au transmis organizatorii, inainte de a o invita in scena pe Andreea Marin, presedintele fundatiei Pretuieste Viata.

 

Profitand de context – Ziua Indragostitilor si targul de nunti – jurnalistii au intrebat-o pe Andreea daca se gandeste deja la o noua iubire. „E prea devreme sa ma gandesc la asta, inca nu m-am desprins de trecut', a fost raspunsul fostei sotii a lui Stefan Banica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton