Petre Roman a împlinit 76 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut fiica lui, Oana Roman: "Tati, am nevoie..."

 Laciu Andreea
.

Petre Roman a împlinit vârsta de 76 de ani, iar fiica lui nu a ratat această ocazie și i-a transmis public o urare emoționantă. Oana Roman nu a uitat nici de sora ei, Catinca, cea care împlinește și ea 55 de ani în data de 22 iulie 2022.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana și Petre Roman au avut mereu o relație cu suișuri și coborâșuri, dar ce a fost mereu clar este iubirea pe care vedeta i-o poartă tatălui ei. După ce s-a bucurat de o vacanță alături de Marius Elisei și de fetița lor, la Cannes, Oana a fost la un pas să rateze zborul spre România. Din fericire, lucrurile s-au aranjat la fix, așa că a putut să revină în țară pentru ziua de naștere a fostului premier.

oana-roman-petre-roman-1oana-roman-petre-roman-1

Oana Roman, mesaj emoționant pentru Petre Roman

Cu toate că au mai avut parte și de tensiuni în trecut, vedeta a trecut peste toate acestea și i-a transmis pe Instagram o urare deosebită tatălui ei.

„Astăzi este o zi specială în familia mea. Este ziua lui tata, dar este și ziua surorii mele, cărora vrea să le urez «La mulți ani. Tati, tu nu ai Instagram, dar poate o să vezi cumva ce am spus eu aici. Vreau să-ți spun că te iubesc mult, că-mi este foarte dor de tine, că-ți doresc să fii sănătos, să fii bine, să fii așa cum îți dorești tu și să-ți spun că vreau să ne vedem cât mai curând și de multe ori să ne vedem pentru că am nevoie și avem nevoie. Să fii sănătos, în primul rând. Te iubesc!, este mesajul Oanei Roman, conform Click.

Citește și: Oana Roman, după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman: „Este realmente șocant”

Citește și: Dani Oțil, moment stânjenitor la cumpărături. Ce a pățit prezentatorul TV: „Se ajunge la un divorț'

Citește și: Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație: „Am tras linie ca să nu aibă el de suferit”

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere, după nunta secretă. Cum au fost surprinși în Paris

Ce poreclă avea Catinca Roman în copilărie

Desigur, vedeta a ținut să facă același lucru și pentru sora ei mai mare. Cu această ocazie, Oana a dezvăluit și ce poreclă avea Catinca în copilărie.

„Este și ziua Catincăi, Kiki așa îi spuneam eu când eram mică. La mulți ani Kiki. Să fii sănătoasă, să fii bine și tot ce-ți dorești tu”, a mai dezvăluit Oana Roman.

Cum se înțelege fetița Oanei Roman cu bunicul ei

Vedeta a dezvăluit că Iza îl divinizează pe bunicul ei. Deși se văd mai rar decât și-ar dori, atunci când se întâlnesc cei doi, fetița este fascinată de fiecare discuție cu Petre Roman.

Iza îl iubește foarte mult și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el. Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok. Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna’, a dezvăluit Oana Roman.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton