Petiție ca să se întoarcă Ana Porgras la Survivor: "E cea mai bună concurentă!"

 Oana Pantazi
.

Fanii o vor pe Ana Porgras înapoi la Survivor și au făcut petiție. În doar câteva ore, nu mai puțin de 20.000 de români au semnat o petiție în care cer revenirea concurentei în show-ul din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pentru mulți dintre fanii concurentei vestea că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor a fost șocantă. Inclusiv ea a fost luată prin surprindere atunci când Daniel Pavel a anunțat-o că trebuie să părăsească show-ul din Republica Dominicană. Fosta gimnastă nu se aștepta să plece acasă atât de repede, ci își dorea să rămână până la finalul concursului.

Acum, zeci de mii de fani își vor preferata din nou în concurs și au semnat chiar o petiție în acest sens. În doar câteva ore s-au strâns zeci de mii de semnături!

Ana-Porgras-a-fost-eliminată-de-la-Survivor-1-1-1Ana-Porgras-a-fost-eliminată-de-la-Survivor-1-1-1

Petiție pentru ca Ana Porgras să revină la Survivor

Deși a fost eliminată din competiție ca urmare a voturilor publicului, Ana Porgras de la Survivor este dorită înapoi de către fanii săi, care au făcut o petiție în acest scop. Aceștia o consideră 'cea mai bună concurentă din toate fetele' și susțin că nu merită să plece acasă.

Drept urmare, în doar câteva ore, pe o platformă online dedicată petițiilor, s-au strâns nu mai puțin de 20.000 de semnături ale celor care nu vor ca Ana Porgras să părăsească Survivor. Așteptările inițiatoarei petiției, care spera să strângă măcar 5.000 de semnături, au fost cu mult depășite.

Citește și: Cum arăta Ana Porgras de la Surivor fără intervenții estetice

Citește și: Ce sumă primește Ana Porgras de la Survivor lunar, de la stat. E campioană mondială la bârnă

Citește și: Culiță și Jador, scandal la Survivor: 'Minți cu tot ce ai spus!'

Citește și: Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

'Ana, concurenta de la Survivor, cea mai bună concurentă din toate fetele din competiție, a fost eliminată pe nedrept și vrem revenirea ei în competiție' – și-au motivat fanii Anei dorința.

Dacă acum câteva săptămâni au fost inițiate și alte petiții, care cereau eliminarea de la Survivor a lui Zanni și a lui Sebastian Chitoșcă, acum este pentru prima dată când fanii solicită – și în număr atât de mare – rămânerea unei concurente în cadrul show-ului.

A primit cele mai puține voturi din partea publicului, la Survivor

Paradoxal, deși acum fanii se luptă să o readucă pe Ana Porgras la Survivor printr-o petiție, concurenta a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Fosta gimnastă a fost nominalizată de Jador și Sebastian Chitoșcă. Zanni, în schimb, avea o relație foarte apropiată cu colega sa din echipa Faimoșilor, iar când a aflat că aceasta părăsește competiția, artistul a izbucnit în lacrimi.

„M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare’, a spus Ana Porgras. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton