Peste 21.000 de români live pe Facebook-ul Radio ZU, la ora 12:00. Au strigat, în cor, „Forza România” și au cântat „Imnul României”

 advertising.ringier
.

Pe 25 martie 2020, la ora 12:00, fix în momentul în care România a intrat în carantină generală, Radio ZU a fost alături de ZUper ascultătorii lui. Într-un Morning ZU extins până la ora 12:00, Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan și-au invitat ascultătorii să strige  „Forza România' și să cânte „Imnul României' fiecare din izolarea lui.

„Suntem aici ca să ne facem drumul acesta prin greu mult mai ușor. Mulțumim că ați fost alături de noi. Noi v-am simțit, sper că ne-ați simțit și voi pe noi!', a spus Mihai Morar la finalul ZUper momentului.

Peste 21.000 de români live pe Facebook-ul Radio ZU și alte sute de mii pe Visual Radio și pe frecveța ZU s-au unit într-o simțire și au strigat cât au putut de tare „Forza România'. 

„Dă Imnul tare în izolare!', a fost îndemnul pe care l-a transmis Mihai Morar pe frecvența Radio ZU. „La 12.00, pe ZU, trecem în carantină totală cântând „Imnul României în cor''!, a completat DJ-ul Radio ZU.

Vezi întregul moment aici:

https://www.facebook.com/radiozu/videos/213824546356260/

În plus, în aceasta zi importantă pentru România, ascultătorii Radio ZU s-au bucurat de nu mai puțin de 2 ore de #MuzicaAia de la Buzdu, Emma și Morar. 

https://www.facebook.com/radiozu/videos/226720448573156/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton