Perioada dificilă prin care trece Dana Săvuică la 52 de ani: „Menopauza ne distruge tot echilibrul nostru” 

 Borcilă Andreea
.

Perioada dificilă prin care trece Dana Săvuică este comună tuturor femeilor după prima tinerețe. Fost model și moderatoare de emisiuni, ea a vorbit deschis despre una dintre etapele firești ale vieții, dar și cum se menține în formă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi. La vârsta de 29 de ani, vedeta a fost prima femeie din România care a apărut pe coperta revistei dedicate bărbaților, Playboy.

Acum este mamă, iubește un bărbat misterios pe care nu l-a ademenit în lumina reflectoarelor și trăiește așa cum și-a propus, deși vedeta recunoaște că trece printr-o perioadă dificilă, așa cum este menopauza.

dana-savuica-9dana-savuica-9

Potrivit Click.ro, Dana Săvuică a vorbit despre stilul ei de viață și primul lucru pe care l-a învățat, după o experiență îndelungată, este să-și cunoască bine corpul, pentru a-și ascunde micile defecte. Vedeta știe perfect cum să-și pună în valoare calitățile și trăsăturile fizice. 

Citește și: Cum se simte Dana Săvuică după ce a fost operată de urgență, la coloană:”Nu am voie nici măcar să…”

Citește și: Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Dana Săvuică la genunchi, înainde de a împlini 50 de ani.„Apăruseră niște riduri, care arătau foarte urât!'

Citește și: Nick de la N&D a relansat hitul „Vino la mine”.Cine a înlocuit-o pe Delia

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a schimbat forma buzelor:”Sunt multe intervenții de care am nevoie”

Ce sfaturi le dă femeilor care trec prin menopauză

Dana Săvuică este mamă, model și moderatoare de emisiuni, iar la cei 52 de ani arată mult mai tânără, iar asta pentru că radiază de fericire. Stilul de viață sănătos, iubirea partenerului și copilul ei sunt cele mai mari oaze de energie și de liniște sufletească. Vedeta recunoaște că a renunțat inclusiv la carne de mult timp. 

„Eu sunt o femeie la 52 de ani, vrei să-ți spun și cuvântul menopauză, care hormonal distruge absolut tot echilibrul nostru?

Trebuie să fim cu mare băgare de seamă, atunci când ne facem un plan de nutriție. Asta nu înseamnă că nu mâncăm și noi o mică prăjitură măcar o dată pe săptămână, o înghețată, un pahar de vin roșu seara', a declarat Dana Săvuică, la un eveniment monden, a mai precizat sursa citată. 

Dana Săvuică a împlinit 52 de ani

Vedeta a împlinit la începutul anului 52 de primăveri. Frumoasa moderatoare de emisiuni a fost model, a pozat pentru revista Playboy, iar de peste 20 de ani este o prosperă femeie de afaceri. Dana Săvuică s-a născut în București, într-o familie de diplomați și a avut parte de o educație aleasă.

Primul „iepuraș' Playboy din România a intrat în televiziune la începutul anilor 2000, în cadrul unor emisiuni ale postului Acasă TV. Blondina a înființat agenția de modele „Etiquette Models', a scris o carte în 2018 care s-a numit „Din călătoriile unei femei cu suflet de copil'. 

„Această carte am scris-o de multe ori în vis.

Îmi doream demult să aștern pe hârtie amintiri, gânduri, chiar și fantezii. Am reușit să o scriu într-un an de zile', a scris ea în carte, potrivit Wowbiz.ro

Cum se simte vedeta după câțiva ani de la divorț 

Dana Săvuică a ales să divorțeze acum mai bine de patru ani de fostul soț, după 25 de ani de mariaj. A crezut în dragoste și și-a dat voie să se îndrăgostească din nou. Fostul model se bucură de un bărbat care îi este alături de ani buni, anunță Ego.ro

„Eu n-am renunţat niciodată la dragoste! Eu, după divorţ, n-am rămas înrăită. Am ieşit din acea căsnicie cu pofta de-a experimenta viaţa în continuare, cu pofta de-a iubi din nou.

Dar mi-a trebuit o perioadă în care să mă curăţ de tot ce a fost rău în trecut şi să intru într-un nou capitol al vieţii mele', a declarat ea.

Dana Săvuică spune că nu i-a luat foarte mult timp să treacă peste divorț, mai ales că ea a făcut primul pas în acest sens.

„Eu sunt Vărsător, sunt foarte loială şi ţin cu dinţii de ideea de-a face totul ca să fie bine, mai ales pentru cei din jurul meu.

Am multă răbdare, dar în momentul în care văd că toate uşile mi se închid sau că nu mai există nicio soluţie, tai răul de la rădăcină şi plec', a mai continuat vedeta pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton