Pepe va deveni tată a treia oară. Ce sex va avea bebelușul: „Sunt atât de fericit”

 Miniosu Alexandra
.

Pepe va deveni tată a treia oară. Partenera artistului, Yasmine Ody, este însărcinată cu primul lor copil. Vestea a fost făcută publică și de către artist, în timpul unui concert, la scurt timp după ce informația a apărut în presă. Astfel, el a dorit să le împărtășească bucuria și fanilor săi, care-l susțin și-l apreciază în orice moment al vieții. Iată ce sex va avea bebelușul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe va deveni tată a treia oară. Este vestea ce i-a luat complet prin surprindere pe fanii cântărețului, mai ales pe cei care au venit să-l vadă la un concert. Mai întâi, informația a apărut pe Spynews.ro și a fost confirmată ulterior de gestul artistului. În timpul unui spectacol, acesta le-a spus admiratorilor cât e de fericit pentru că va deveni din nou tată!

pepe-tatapepe-tata

Data de 1 Martie va avea mereu o semnificație deosebită pentru fanii lui Pepe. Ieri, în prima zi de primăvară, s-a aflat că artistul va deveni tată. Partenera solistului, Yasmine Ody, este însărcinată cu primul lor copil. Potrivit sursei menționtate anterior, tânăra e gravidă deja în șapte luni, dar și-a ascuns foarte bine sarcina de ochii curioșilor. Așadar, bebelușul lor va veni pe lume în aproximativ două luni.

Citește și: Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui.Cine le-a fost alături

Citește și: Pepe și Yasmine, nași de botez.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Ce face Irina Tănase la 3 luni după despărțirea de Liviu Dragnea.A scăpat ca prin urechile acului de amenda Poliției

Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie:”Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş”

Pepe va deveni tată a treia oară

Pepe a anunțat că va deveni tată a treia oară chiar în timpul unui concert. Ieri, în mediul online, a apărut un filmuleț cu artistul, care stă drept dovadă. Artistul a făcut primele declarații despre sarcina partenerei lui în cadrul spectacolului. Acesta a mărturisit că trăiește o perioadă extrem de frumoasă a vieții lui. Totodată, acesta a transmis că a păstrat acest secret față de toată lumea, mai puțin de familia lui. Cei dragi au știut încă de la început că solistul va mai avea un copil.

Vizibil emoționat, în timp ce se afla pe scenă, Pepe le-a invitat pe fetele lui în fața publicului prezent la eveniment. La scurt timp, acesta a dezvăluit că va avea un băiețel. Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a privit evenimentul cu lacrimi în ochi, lacrmi de bucurie.

Ce sex va avea bebelușul

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel', a mărturisit Pepe, pe scenă.

Se pare că, după două căsnicii eșuate, Pepe și-a găsit, în sfârșit, fericirea. Artistul a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu și cu Raluca Pastramă, dar cu amândouă a ajuns la divorț. Din mariajul cu Raluca au rezultat două fetițe superbe Maria, în vârstă de 8 ani, și Rosa, în vârstă de 5 ani. Acum, artistul urmează să aibă și băiat.

Pepe mai are doi copii

La ceva timp după despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața amoroasă alături de actuala lui iubită, Yasmine Ody. Aceștia sunt împreună de aproximativ un an și și-au asumat relația încă de la început. Tânăra a fost foarte bine primită în familia artistului. De asemenea, ea a fost îndrăgită și de fetele artistului, mai scrie sursa citată.

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, au dorit foarte mult să devință părinți. După ce relația lor a avansat rapid, iată că dorința e pe cale să li se îndeplinească. În urmă cu un an, înainte de a confirma relația cu tânăra, cântărețul mărturisea că își dorește să ajungă din nou în fața altarului. Deocamdată, cei doi nu s-au căsătorit încă, dar fanii se pot aștepta la orice, mai ales că vor avea un bebeluș.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton