Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul. Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

 Dumitrache Laura
.

Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul. Pepe a avut parte de emoții mari. Artistul și-a botezat fiul în mare secret, iar petrecerea a avut loc la un restaurant din Capitală. Pepe și iubita sa, Yasmine Ody au avut parte de momente de neuitat. Fiicele sale, Rosa și Maria, au fost și ele prezente la botezul fratelui lor. Iată primele imagini de la marele eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul. Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Îndrăgitul artist și-a creștinat fiul , iar evenimentul a avut loc chiar de ziua tatălui său. Pe rețelele de socializare, cântărețul a postat o imagine emoționantă alături de tatăl și fiul său. Pepe și Yasmine Ody au decis ca botezul fiului lor să aibă loc în mare secret, departe de ochii presei.

pepe botez fiupepe botez fiu

Andra și Cătălin Măruță au fost invitați de onoare la botezul lui Pepe Junior, dar nu au fost nașii micuțului. Deși s-a zvonit în presă că cei doi l-ar fi botezat pe fiul lui Pepe, prezentatorul de la PRO TV a dezmințit informația. Conform acestuia, nași au fost membrii ai familiei artistului.

Citește și: Pepe și Yasmine, la un pas să-și piardă copilul de 5 luni.Ce li s-a întâmplat celor doi părinți

Citește și:Imagini cu băiețelul lui Pepe la 4 luni.Micuțul este blond cu ochi albaștri!

Citește și:Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, mesaj emoționant în ziua în care fiul lor, Liam, a împlinit șase luni: „Te iubim!”

Citește și:Dorian Popa, declarații dure despre Alex Velea:„M-a jignit foarte tare, n-am să uit niciodată'. Cum a criticat-o pe Oana Zăvoranu

Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul

Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul în mare secret. Cuplul a organizat o mare petrecere, dar departe de ochii presei. Pepe și iubita lui au avut parte de momente de neuitat, în timpul creștinării fiului lor, Pepe Junior.

Evenimentul a fost unul spectaculos, iar printre invitații de onoare s-au numărat Cătălin și Andra Măruță. La petrecere au participat doar familia celor doi prietenii acestora. Atmosfera a fost încinsă de mai mulți artiști, printre care și Diana Matei, dar și mai multe formații. Câteva imagini au fost postate pe rețelele de socializare. Pepe și Yasmine au fost în centrul atenției la botezul fiului lor. Iubita artistului a purtat un costum alb personalizat, iar Pepe a purtat o cămașă albă pe care a asortat-o cu un costum negru. Fiicele lui Pepe, Maria și Rosa, au fost și ele prezente la botezul fratelui lor.

Cătălin și Andra Măruță nu l-au botezat pe fiul lui Pepe

Deși s-a vehiculat în presă că Andra și Cătălin Măruță sunt nașii fiului lui Pepe, moderatorul Tv, a dezvăluit că nu este adevărat. Cătălin și Andra au fost nași de cununie la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă, iar după divorțul celor doi, Andra și soțul ei au rămas în relații bune cu artistul.

La botezul din weeekend, nași au fost membri ai familiein lui Pepe și a lui Yasmine. Chiar dacă nu au fost părinții spiritualui ai micuțului, Andra a fost extrem de emoționată la botezul lui Pepe Jr. Artista a izbucnit în lacrimi în momentul în care micuțul a fost creștinat. „Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul. Toți au scris ca și cum așa ar fi.Am fost la botezul lui Pepe, la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași. Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia, Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului', a explicat Cătălin Măruță pe Facebook.


Pepe și-a botezat fiul de ziua tatălui său

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva și-a botezat fiul în aceeași zi în care tatăl său și-a sărbătorit ziua de naștere. Pe rețelele de socializare, Pepe a postat o imagine emoționantă în care tatăl lui îl ține în brațe pe fiul său.

De asemenea, artistul a postat și un mesaj emoționant pentru părintele său. „Cadou de ziua ta ți-am oferit cel mai dorit și frumos băiat. La mulți ani, Giani!', a fost mesajul postat la fotografie de Pepe.

Invitații s-au distrat de minune, iar Pepe și Yasmine Ody au avut parte de momente de neuitat. În luna iunie a acestui an, Pepe a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita sa, Yasmine, a adus pe lume un băiețel. Artistul mai are două fiice, Rosa și Maria, din căsnicia cu Raluca Pastramă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton