Pepe și soția lui, Yasmine, se știu de 15 ani! Cum s-au cunoscut când el era însurat cu Oana Zăvoranu și ea era minoră

 Dumba Gabriela
.

Pepe și actuala lui soție, Yasmine, se știu de 15 ani! Artistul era însurat atunci cu Oana Zăvoranu, iar împrejurările în care s-au cunoscut au fost unele dureroase și chiar dacă Yasmine era o adolescentă atunci, a fost plăcută de familia lui Pepe, cu care a ținut legătura mulți ani. Iată cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine acum 15 ani!

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, despre planurile lor de cuplu:„Căsătoria ține de firesc, copilul…’/ EXCLUSIV

Yasmine Pascu, actuala soție a lui Pepe, îi cunoștea familia artistului încă de când era minoră. Tânără a terminat aceeași școală ca și nepoții acestuia și îl admira pe Franco, nepotul lui Pepe care și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, pe când avea doar 17 ani.

88098809

Cum s-au cunoscut Pepe și soția lui, Yasmine

În anul 2007, Franco nepotul lui Pepe, fiul cel mare al fratelui acestuia, Giani, își pierdea viața într-un tragic accident de circulație, după ce șoferul mașinii care abia își luase carnetul a condus cu viteză și a intrat într-o autoutilitară parcată pe șosea în comuna Mihăilești.

Printre adolescenții de atunci care i-au aprins o lumânare s-a numărat și Yasmine, actuala soție a lui Pepe.

„Yasmine era mai mică cu câțiva ani decât nepoții lui Pepe, aceasta a terminat aceeași școală ca și ei și ani la rând a plâns alături de familie, moartea tragică a lui Franco.

O minunăție de fată a fost mereu. A ținut legătura cu familia lui Pepe încă dinainte de a împlini 18 ani', a povestit pentru Impact.ro o persoană apropiată familiei.

Familia artistului a îndrăgit-o încă de atunci, la fel ca și pe alți tineri ce au fost prezenți la priveghi, sau care ulterior au aprins o lumânare pentru Franco. În momentul tragicului accident, Pepe era căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Citește și: Proaspăt însurat a treia oară, Pepe i-a transmis un mesaj dur Oanei Zăvoranu:'E cea mai mare greșeală din viața mea'

Citește și: Pepe, primele declarații după nunta cu Yasmine:'Da, am intrat în belele'

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, despre planurile lor de cuplu:„Căsătoria ține de firesc, copilul…’/ EXCLUSIV

Cum s-au îndrăgostit Pepe și Yasmine

Chiar dacă se știau de mulți ani, între Pepe și Yasmine s-a aprins flacăra dragostei recent, când au început să colaboreze profesional.

Actuala soție a artistului a reușit să devină apoi cunoscută în rândul vedetelor din Capitală pentru că este make-up artist și a colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți pentru videoclipuri muzicale, în afară de Pepe.

Yasmine a activat și ca model. Relația sa cu Pepe a început la scurt timp după divorțul artistului, de mama copiilor săi, Raluca, iar familia sa a fost tare încântată de noua prietenă de atunci a fiului lor.

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret și au devenit părinții unui băiețel. Artistul a postat primele poze cu fiul său, în timp ce-l hrănește cu biberonul, chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea pe care acesta o prezintă la Antena 1.

„Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate. Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie’, a povestit cântărețul.

Soția lui Pepe este foarte apropiată nu doar de fiicele sale din căsătoria cu Raluca, ci de întreaga lui familie, care a îndrăgit-o încă de când au cunoscut-o.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton