Pepe, imagini emoționante alături de soție și cei trei copii. Fiicele artistului, Maria și Rosa, îl adoră pe frățiorul lor

 Radulescu Ruxandra
.

Pepe, imagini emoționante alături de soție și cei trei copii. Pepe este tatăl fericit a trei copii, Maria și Rosa, din mariajul cu Raluca Pastramă și al lui Pepe Jr., din căsătoria cu Yasmine Ody. Artistul este un familist convins și, chiar dacă relația cu fosta soție nu a funcționat, cele două fiice ale lor au petrecut momente magice alături de tatăl lor și frățiorul lor mai mic. Pepe a lansat o piesă, cu ocazia sărbătorilor, în care apare alături de cei trei copii ai săi și Yasmine Ody. Cântărețul este vizibil emoționat de faptul că Maria și Rosa îl adoră pe micuțul Pepe Jr., toți bucurându-se de atmosfera de iubire din familia lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe, imagini emoționante alături de soție și cei trei copii. Pepe s-a căsătorit anul trecut cu iubita sa, Yasmine Ody, iar la scurt timp, frumoasa brunetă a adus pe lume și un băiețel. Pepe a fost în culmea fericirii că în sfârșit are un fiu, așa că micuțul îi poartă numele de scenă. Artistul mai are două fete din relația mariajul cu Raluca Pastramă. Cuplul a divorțat în 2022, însă s-au înțeles mereu în ceea ce privește bunăstarea celor fiice. Pepe a publicat câteva imagini de colecție pe contul de socializare în care este foarte evident că Maria și Rosa îl iubesc nespus pe frățiorul lor mai mic. De asemenea, aritistul a lansat și o piesă cu ocazia sărbătorilor, în care este surprinsă conexiunea specială dintre cei trei copii ai săi.

321465854_1286016392254674_1299416470717148441_n321465854_1286016392254674_1299416470717148441_n

Pepe, imagini emoționante alături de soție și cei trei copii

Pepe este un artist de succes, dar și un tătic foarte fericit și mândru de cei trei copii ai săi, Maria, Rosa și Pepe Jr. Cântărețul a făcut o mare surpriză fanilor și a împărtășit fotografii de colecție cu familia sa, într-o atmosferă idilică de sărbători. În imagini se poate vedea cum cele două fiice ale artistului Maria și Rosa îl adoră pe frățiorul lor, Pepe Jr.. Alături de copii se află și actuala soție a cântărețului, Yasmine Ody, mama micuțului, care radia de fericire. Fiicele lui Pepe și-au vizitat tatăl de sărbători, dovadă că fosta soție a artistului, Raluca Pastramă, nu le-ar ține niciodată departe de părintele lor.

Citește și: Pepe, imagini emoționante cu cei trei copii. Cum i-a surprins prezentatotul TV:„Primul brăduț din viața lui’

Citește și: Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii:'Toată viața mea înseamnă noi'

Pepe a făcut și un videoclip emoționant pentru noua sa piesă, care se numește Familia. În clip apar, Maria și Rosa îl iau în brațe pe fratele lor și îl înconjoară cu dragoste și atenție. Fanii au fost plăcut impresionați de aceste filmări din intimitatea familiei artistului. Înainte de sărbători, Pepe spunea că trăiește pentru familia lui.

Eu trăiesc pentru familia mea și sunt extrem de fericit și împlinit. Sunt fericit! Mi s-a schimbat viața. M-am tuns de când am băiat. Din iunie m-am tuns și m-am obișnuit. Îmi doream să mă tund. În clip apare toate familia mea. Maria e la cor în momentul acesta. Rosa este acasă și se uită acum la noi. Ea studiază la pian. Așa mulțumire sufletească nici că se putea. De sărbători suntem în familie', a declarat Pepe la PRO TV.

Pepe este foarte implicat în creșterea copiilor săi

Pepe este foarte implicat în educația fiicelor sale, chiar dacă este profesia de artist este una foarte solicitantă. Pe lângă concerte, Pepe a fost și prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva”, cu toate acestea el își face mereu timp pentru copiii săi. Artistul a povestit că are grijă ca fiicele sale să se implice în activități sportive, iar câteodată chiar se alătură micuțelor.

Citește și: Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit: „Inima lui este tot la Mihaela Cernea”

„Eu am fost atent la Rosa și Maria la ideea de a nu se plictisi atunci când sunt în vacanță. Copiii mei au făcut tenis, fac handbal în momentul de față și de fiecare dată când suntem acasă și e o zi liberă, cu toate că nu prea există o zi liberă, întotdeauna au o activitate, sunt multe activități, nu doar sportul în sine, eu fac sport cu el. Am fost de multe ori în vacanță cu ele', a povestit Pepe.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton