Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Fostul solist de la L.A a povestit tot: "A venit cu ea de mână la ziua mea. Cât tupeu să ai?"

 Dumitrache Laura
.

Pepe și Liviu Vârciu se cunosc de mai bine de două decenii și între ei există o relație frumoasă de prietenie. Cei doi au petrecut împreună momente de neuitat de pe vremea când de abia se lansau în muzică. Fostul solist al trupei L.A a dezvăluit că bunul său prieten, Pepe, i-a furat iubita. Ba mai mult, artistul ar fi venit împreună cu aceasta la ziua lui de naștere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pepe, în vârstă de 43 de ani și Liviu Vârciu, 42 de ani, sunt prieteni de mulți ani și au numeroase amintiri frumoase împreună. În anii tinereții, cei doi au fost curtați de multe femei, iar la un moment dat, Pepe chiar i-a furat iubita prietenului său.

pepe si liviu varciupepe si liviu varciu

La începutul anilor 2000, Liviu Vârciu și Pepe s-au bucurat de un mare succes pe plan muzical. Cei doi au fost înconjurați de femei frumoase, iar la un moment dat au ajuns să împartă aceeași femeie. Liviu Vârciu a povestit că Pepe s-a cuplat cu fosta lui iubită, la patru zile de la despărțire.

Citește și:Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar. Carmina: „Nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală'

Citește și:De ce a refuzat Pepe să participe la Survivor și America Express: „Nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori”. Câți bani i s-au oferit

Citește și:Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și:Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Când își poate vedea fiica: „I-am propus să ne împărțim timpul 50%-50%. Nu a fost de acord”

Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu și Pepe sunt doi dintre cei mai apreciați artisti de la noi din țară. În anii 2000, cei doi făceau furori cu talentul lor muzical, iar în prezent au o relație de prietenie frumoasă. Liviu Vârciu și Pepe se cunosc de mai bine de două decenii și au împreună amintiri frumoase. Invitat în podcastul lui Pepe, Liviu Vârciu avea să povestească o întâmplare surprinzătoare cu prietenul său. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că Pepe i-a furat iubita. Ba chiar a mers împreună cu ea la ziua lui de naștere.

Să vi-l spun pe fratele meu, Pascu Ionuț. Eu eram ditamai celebrul. Stăteam la restaurant așa, frumos, la masă, mă sună Pepe. Ce faci, Vârciule? Pot să vin să vorbesc și eu ceva cu tine? Haide, vino. Uite cum vine Pepe la restaurant. Eu am avut o prietenă, am iubit-o, am avut o relație cu ea. Mă certasem cu domnișoara de patru zile. Mi-a zis: mai ai ceva cu doamna? M-am uitat la el, prima oară am vrut să-l mușc de cap, dar mi-am dat seama că nu mai am treabă. Aia a fost.Într-o săptămână venea ziua mea, o făceam la Max. Ia uite cum stăteam eu la Max așa. Cine intră la ziua mea, de mână? Pepe și cu doamna. Băi, când i-am văzut a căzut clubul pe mine. Băi, cât tupeu să ai? Bine, mă. Nu mai am nimic cu ea, du-o, mă, acasă, pup-o în secret, nu vreau să te văd, fă ce vrei tu. A venit la ziua mea cu ea! Cu EA!', a povestit Liviu Vârciu, în cadrul podcastului susţinut de Pepe.

Liviu Vârciu: „Întrebam: Bună, ai fost cu Pepe, cumva?'”

Liviu Vârciu a dezvăluit că de multe ori Pepe i-a furat iubitele. Mai mult, solistul de la L.A a dezvăluit că atunci când cunoștea o fată o întreba dacă nu cumva a avut o relație cu prietenul lui, Pepe.

Dormeam, 21 de ani aveam. Mă sună Pepe: Eu sunt la Club, vrea să te salute cineva. Vorbesc bla, bla, bla. Îi zic: ce cauți cu Pepe???. Eu când făceam cunoștință cu o fată nu întrebam de zodie e sau așa. Întrebam: Bună, ai fost cu Pepe, cumva?', a mai adăugat Vârciu.Chiar și așa, prietenia dintre Liviu Vârciu și Pepe s-a dovedit a fi una puternică și extrem de frumoasă.

Liviu Vârciu și Pepe au trăit decepții în dragoste

Pepe și Liviu Vârciu s-au sprijnit chiar și atunci când treceau prin momente dificile. Liviu Vârciu a fost căsătorit cu Adelina Pestritu, dar după un an de mariaj au divorțat. De asemenea, Pepe a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu au divorțat în 2011.

Cei doi artiști au trăit decepții în dragoste, dar în prezent, au o familie frumoasă. Liviu Vârciu formează un cuplu cu Anda Călin și au împreună doi copii, Anastasia și Liviu Jr, iar artistul mai are o fiică dintr-o relație anterioară, Carmina. Pepe a divorțat de Raluca Pastramă cu care două fiice, iar în momentul de față formează un cuplu cu Yasmine, si au un băiețel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton