Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan: „Plătesc singură chiria la Milano!”

 Miniosu Alexandra
.

Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan? Este întrebarea ce a stăruit multă vreme pe buzele oamenilor, după ce frumoasa actriță și fostul ei partener s-au despărțit, acum mulți ani. Deși a fost dintotdeauna o fire discretă, mai ales în privința vieții personale, celebrul model a decis să spună acum adevărul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan? Răspunsul la această întrebare controversată a fost oferit chiar de către actriță. Frumosa artistă, cunoscută la nivel internațional, a făcut dezvăluirea în urmă cu scurt timp. Printre altele, ea a precizat că plătește de una singură chiria la Milano.

madalina-ghenea-pensie-3madalina-ghenea-pensie-3

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Din relația lor a rezultat o fiică superbă, pe nume Charlotte. La scurt timp după ce fetița a venit pe lume, îndrăgita actriță și tatăl micuței au decis să urmeze căi separate în viață. Fire discretă, artista nu a vorbit niciodată despre ajutorul financiar primit din partea fostului partener, mai exact pensia alimentară a micuței.

Citește și: Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino de la filmările pentru House of Gucci

Citește și: Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea.E accesibil și eficient!

Citește și: Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp:„S-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte'

Citește și: Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă.Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 

Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan

Mădălina Ghenea e una dintre cele mai iubite actrițe din lume. Talentul incontestabil, dar și frumusețea ieșită din comun au condus-o pe culmile succesului. Astfel, în timp, ea a devenit cunoscută pe întreg mapamondul. Frumusețea a fost moștenită și de fiica ei, Charlotte, cu care modelul are o relație extraordinară. Vedeta a păstrat mereu discreția în privința vieții ei personale, astfel că nu se cunosc prea multe lucruri legate de micuță.

Așadar, Mădălina Ghenea nu a dorit să vorbească niciodată public despre aranjamentele făcute cu tatăl fetiței sale în privința copilului după despărțirea lor, fiind o fire discretă. La vremea despărțirii, modelul nu a precizat decât că motivul separării a fost infidelitatea lui Matei Stratan.

Mădălina Ghenea: „Plătesc singură chiria la Milano'

Mădălina Ghenea a decis acum să spună lucrurilor pe nume și să reacționeze la lucrurile neadevărate care se speculează despre relația ei cu tatăl fetiței. Actrița a susținut că plătește singură chiria la Milano. De asemenea, artista a precizat că fiica ei primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei, Matei Stratan.

„Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei', a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.

În continuare, Mădălina Ghenea a precizat că se află cu fiica ei în vacanță. Pentru aceasta, actrița a menționat că ea a plătit biletele de avion și hotelul.

„Încetaţi cu prostiile! În acest moment sunt în vacanţă cu fiica mea şi ţin să precizez că am plătit eu biletele de avion şi hotelul!', a menționat vedeta.

Mădălina Ghenea, întâmplare neplăcută de Paște

Recent, Mădălina Ghenea a încheiat filmările pentru cel mai nou proiect în care va apărea „Deep Water'. În cadrul peliculei va putea fi văzut și celebrul Ed Westwick. Actrița a decis să petreacă și câteva clipe doar alături de fiica ei, astfel că au plecat împreună în vacanță, în Dubai.

Săptămâna trecută, Mădălina Ghenea a sărbătorit Paștele. Din păcate, cu durere în suflet. Asta din cauză că cineva apropiat ei a avut nevoie de asistență medicală de urgență. Internauții s-au alarmat atunci, văzând imaginile cu actrița de pe holurile unui spital. În prezent, fanii sunt bucuroși că artista a trecut peste cumpăna respectivă.

„Din păcate, Paștele nu a fost unul dintre cele mai fericite, dar am avut un înger care ne-a ajutat să trecem prin întunericul acestei zile care a început atât de liniștit și s-a încheiat cu lacrimi și rugăciuni', explica atunci Mădălina Ghenea.

Sursă foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton