Pe cine dă vina Jorge pentru eliminarea de la Survivor: "Are un nume scurt. E bărbat"

 Radulescu Ruxandra
.

Pe cine dă vina Jorge pentru eliminarea de la Survivor România. Jorge este unul dintre cei 12 Faimoși care s-au aventurat în jungla dominicană, pentru competiția Survivor 2023. Artistul s-a descurcat destul de bine pe traseu, dar a intrat și în conflict cu unii concurenții. În cadrul ediției de miercuri, 1 februarie, Jorge s-a accidentat la picior fiind nevoit să părăsească Survivor România. După ce a fost eliminat, Jorge a făcut câteva acuzații la adresa unui coleg.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe cine dă vina Jorge pentru eliminarea de la Survivor România. Competiția Survivor România a început să fie din ce în ce mai acerbă. Faimoșii par a resimți cel mai mult presiunea și condițiile potrivnice, astfel că echipa trece prin momente de criză. În cadrul ediției difuzată pe 1 februarie la PRO TV, Jorge s-a accidentat grav pe traseu și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La consiliu, Daniel Pavel i-a spus Faimosului că, pentru a se recupera în condiții optime trebuie să părăsească competiția. După ce a fost eliminat, Jorge susține că unul dintre foștii colegi faimoși, i-ar fi prezis accidentul.

zesti-eroul-nostru-la-survivor-cum-a-fost-sustinut-jorge-de-familia-lui-la-primul-traseu-din-competitie_2_1_size24zesti-eroul-nostru-la-survivor-cum-a-fost-sustinut-jorge-de-familia-lui-la-primul-traseu-din-competitie_2_1_size24

Pe cine dă vina Jorge pentru eliminarea de la Survivor România

Aventura Survivor România s-a sfârșit pentru Jorge, în cadrul ediției de miercuri, 1 februarie, când Faimosul s-a accidentat la picior, în timpul unei probe. Jorge a fost nevoit să părăsească competiția. La scurt timp după Consiliu, Jorge a declarat că „Universul” l-a avertizat că se va accidenta, el a continuat spunând că unul dintre foștii colegi Faimoși, i-ar fi dorit răul. Jorge a adăugat că acesta îi manipulează pe toți pentru a-i dezbina.

Citește și: Jorge s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost transportat de urgență la spital. A plâns de durere: „Nu arată deloc bine'

Citește și: Vica Blochina și Jorge au fost eliminați de la Survivor 2023. Artistul a părăsit competiția în cârje: „Sunt foarte frustrat'

Citește și: Cum a aflat Shakira, de fapt, că Pique o înșală. Artista a pus detectivi particulari pe urmele lui, după un apel suspect

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie, la 37 de ani. A făcut furori pe Internet: „Senzuală și sexy'

„Când am intrat aici, la consiliu, credeam că sunt mai puternic. Când domnu’ Dan mi-a zis că sunt în afara competiției, pur și simplu mi-au țâșnit lacrimile. Nu mă așteptam la treaba asta, a fost foarte puternic momentul. Aveam foarte multe de arătat, mai ales de spus, pentru că Universul, de care vorbeam mai devreme, are și un nume, dar nu voiam să-l spun de față cu toată lumea, pentru că îl puneam în gardă și nu vreau să-l pun în gardă. Vreau să las telespectatorii să asculte fiecare cuvânt de-a lui, de acum încolo. Sub masca celui mai bun jucător de echipă se află cel mai mare dezbinător al acestei echipe de Faimoși. Are un nume scurt. E bărbat. Ne-am și certat.”, a declarat Jorge.

Jorge a avut o premoniție cu privire la accidentare

Jorge a devenit foarte emotiv atunci când a aflat că va părăsi competiția Survivor România. Faimosul a apărut în cârje și și-a exprimat aprecierea față de câțiva dintre colegii săi, printre care Kamara, Bianca și Ada. Jorge a adăugat că ar fi primit un semn, în ziua accidentului, că i se va întâmpla ceva rău.

Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget', a spus Jorge.

Ce i-a reproșat Doc lui Jorge

De-a lungul competiției, Jorge a intrat în conflict și cu DOC. Raperul i-a reproșat colegului său de echipă că vrea să pară mai bun decât este și să-i pună pe ceilalți într-o lumină nefavorabilă.

„Este un om urât pentru un băiat atât de frumos. Nu te mai pune într-o lumină bună, extraordinarul, frumosul… Jorge este inclus în jorge-ism. Nu veni cu de-astea la mine, că eu văd prin tine ca prin sticlă. Eu nu stau la vrăjeală din asta, eu te expun (…)Te apuci tu să faci pe lupul moralist, să ne pui pe toți într-o poziție de rahat în fața tuturor’, a susținut DOC.
FOTO: Facebook & PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton