Pe ce nu ar da banii niciodată Ramona Olaru: "Nu este o combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani"

 Dumitrache Laura
.

Pe ce nu ar da banii niciodată Ramona Olaru. Ramona Olaru a fost întotdeauna o persoană transparentă, chiar și atunci când a venit vorba despre viața sa personală. Asistenta tv nu s-a ferit niciodată să recunoască că provine dintr-o familie modestă. Ramona Olaru a dezvăluit că părinții săi nu i-au cumpărat niciodată bijuterii și nu consideră că ar trebui să cheltuiască banii pe asemenea plăceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe ce nu ar da banii niciodată Ramona Olaru. Ramona Olaru, asistenta tv de la emisiunea matinală Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, provine dintr-o familie de fermieri, din Călărași. Vedeta a recunoscut că a trebuit să muncească alături de părinții ei, dar visul de a lucra în televiziune a ajutat-o să meargă pe alt drum.

ramona olaruramona olaru

Ramona susține că nu a primit din partea părinților ei nicio bijuterii, motiv pentru care nu s-a obișnuit să cumpere. De asemenea, vedeta consideră că nu este o idee bună să cheltuiască banii pe bijuterii.

Citește și: Ce studii are Ramona Olaru: „Puteam să devin soția unui cioban de la stână'. Nu au legătură cu televiziunea

Citește și:Ramona Olaru își dorește să devină mamă în anul 2023: 'Îmi doresc liniște și o familie fericită, cu un copil'

Citește și:„Ce este indecent? Sunt o femeie tânără și…'. Denisa Filcea a răbufnit, după ce a fost criticată pentru că a purtat o rochie decoltată

Citește și:Andreea Bălan a izbucnit în plâns la America Express. Ce a spus despre George Burcea, tatăl fiicelor ei: „A fost o adevărată lecție'

Pe ce nu ar da banii niciodată Ramona Olaru

Ramona Olaru, 32 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Asistenta tv a reușit să își îndeplinească visul de a lucra în televiziune. Cu toate astea., Ramona nu s-a ferit niciodată să recunoacă că provine dintr-o familie modestă. Recent, frumoasa blondină a dezvăluit că părinții săi nu i-au dăruit bijuterii și nu i-au organizat petreceri de majorat. Acest lucru a învățat-o pe Ramona să fie chibzuită și să nu își dorească lucruri scumpe. Așadar, asistenta de la Antena 1 a declarat că nu investește bani în bijuterii.

„Nu, nu investesc în bijuterii foarte scumpe pentru că nici nu port foarte multe. După cum se și vede nu am prea multe lucruri pe mine. Îmi este foarte simplu să port doar un inel sau doar o brățară finuță și nu dau foarte mulți bani pe pietre scumpe. Adică nu dau bani pe pietre scumpe. Cumpăr mai mult gablonțuri dacă vrei pentru că le schimb în fiecare zi. Și atunci să stau să schimb pietrele prețioase în fiecare zi nu este combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani' a declarat Ramona Olaru pentru ego.ro.

Ramona Olaru: „Nu sunt genul de persoană care strânge bani să aibă mai târziu”

Logodnica lui Cătălin Cazacu nu s-a ferit de muncă atunci când era mică, dar lipsurile din copilărie nu au determinat-o pe Ramona Olaru să economisească bani. Vedeta tv este de părere că banii trebuie cheltuiți pe momente.

„Am aflat și eu târziu că anumite bijuterii sau anumite piese vestimentare sau încălțăminte vor fi mai târziu scumpe dar mie îmi place să trăiesc clipa. Eu nu sunt genul de persoană care zice că strânge bani să aibă mai târziu. Cu ce mă ajută mai târziu? Vreau să mă bucur acum, astăzi. Avem câțiva ani de trăit în viața asta, sper că mai avem și altă viață, și atunci trebuie să ne bucurăm de ea atunci când e, nu peste 10 ani sau că vreau eu să strâng nu știu ce. Chiar nu', a mai spus vedeta.

Ramona Olaru vrea să devină mamă

Ramona Olaru formează un cuplu cu Cătălin Cazacu, iar anul acesta, blondina plănuiește să-și intemeieze o familie. După numeroase despărțiri și împăcări, Ramona Olaru și-a anunțat fanii că vrea să devină mamă. În timp ce își pieptăna pisica și le arăta acest moment fanilor ei, asistenta TV a spus din senin că în viitorul nu foarte îndepărtat urmează să devină mamă.

„Voiam să vă spun cât de cuminte stă pisi la pieptănat. Nu îți fac nimic, te fac frumos. Ce fac eu acum la vârsta mea? Și acum comentariile: „În loc să crești un copil…'. Facem și copii, stați liniștiți, curând, curând', a spus Ramona Olaru, pe Instastory.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton