Pavel Bartoș, despre jurații de la Vocea României: „Irina Rimes e o bombă cu ceas. Tudor Chirilă, deși sună aiurea, pare un…”

 Dumitrache Laura
.

Pavel Bartoș a făcut câteva declarații surprinzătoare despre jurații de la Vocea României. Pavel Bartoș este moderatorul emisiunii Vocea României. Faimosul prezentator a vorbit despre noul sezon al reality show-ului. Vocea României va începe în această toamnă, cu noi și vechi jurați. Pavel îi caracterizează pe fiecare dintre ei și a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre competiția muzicală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș, despre jurații de la Vocea României. Vocea României va fi din nou pe micile ecrane, iar telespectatorii vor avea parte de numeroase surprize. Pavel Bartoș, gazda emisiunii, este extrem de nerăbdător să înceapă noul sezon. Prezentatorul Tv se simte pregătit să revină pe scenă și să fie alături de fiecare concurent în parte.

Pavel BartosPavel Bartos

După doi ani de pauză din cauza pandemiei COVID-19, Vocea României revine, din această tomană. Show-ul de talente va fi prezentat de același Pavel Bartoș, iar jurații vor fi și noi și vechi. Emisiunea va avea, pentru prima dată, doi antrenori care vor sta pe același scaun.

Citește și: De ce îl invidiază Pavel Bartoș pe Smiley:”Dacă aș mânca la fel…”

Citește și: Ce l-a determinat pe Smiley să creadă că Pavel Bartoș își înșală soția:”Așa golan să fie?!”

Citește și; Vlad Gherman, declarația care ar putea să o deranjeze pe Cristina Ciobănașu:”E prima oară când am o relație cu o femeie…”

Citește și: Cristina, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, la Insula Iubirii:”Eu nu-ți aduc liniște”

Pavel Bartoș, despre jurații de la Vocea României

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. De ani de zile este gazda emisiunii Vocea României, iar în acest an, relaity show-ul va reveni pe micile ecrane, după doi ani de pauză. Recent, Pavel i-a caracterizat pe fiecare dintre jurați și a făcut dezvăluiri interesante despre competiția muzicală. Prezentatorul tv a declarat pentru FANATIK că este extrem de emoționat și abia așteaptă să înceapă noul sezon. În ceea ce îi privește pe jurații emisiunii, moderatorul tv are numai cuvinte de laudă la adresa lor. Jurații noului sezon vor fi Smiley, Irina Rimes, Theo Rose, Tudor Chirilă și Denis Roabeș.

'Smiley a întinerit de când s-a tuns. I-am și zis ‘Andrei, când te văd acum parcă-mi vine să cânt Love is for Free. Și zice: ‘E o melodie de acum 12 ani. Da. Parcă-l și văd în lanul de porumb cum cântă Love is for Free. E întinerit Smiley, colcăie viața în el în adevăratul sens al cuvântului.

Tudor Chirilă… deși sună aiurea, jur, dar pare un fel de titan. Deja are o maturitate și profesională, și umană, atât de mare, încât abordează cu totul altfel toate aceste lucruri și mă bucur că e înjuriu.Irina Rimes… Este bombă cu ceas, în sensul bun. Nu știi cum, nu știi cândva exploda.Theo Rose… e naturalețe. Este și dezarmantă prin naturalețe, și prin dezinvoltura ei.Ei bine, la Denis… aici, vă spun sincer..noi ne-am cunoscut în foarte multe concerte, evenimente… E un om bun, foarte bun. Îmi dă așa o liniște când sunt lângă omul ăsta… e o chestiePe Denis încă îl învăț, încă încerc să-l deslușesc', a declarat Pavel Bartoș pentru FANATIK.

Pavel Bartoș, emoționant de începerea noului sezon Vocea României

Pavel Bartoș așteaptă cu mare emoție premiera sezonului 10 al emisiunii Vocea României. Prezentatorul tv a declarat că este show-ul care îi place cel mai mult, iar acum că emisune revine pe sticlă, îl emoționează foarte tare.

'De când m-am născut. Este show-ul care-mi place atât de mult… și acum parcă și mai mult că s-a reluat după doi ani. Știi cum e când vine Moș Crăciun? În dimineața aia? Eu așa sunt acum… desfac cadourile. Și mă bucur că a venit MoșCrăciun.Am emoții pentru că e bine să ai emoții… asta te face uman, te face natural, te face normal. Cred că abia înclipa în care n-o să mai existe emoție atunci trebuie să-ți pui niște probleme', a mai spus Pavel Bartoș pentru sursa citată.

Familia este cel mai mare sprijin al lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș face televiziune de mai bine de 20 de ani. Acesta a mărturisit că familia îi este alături în tot ceea ce face, chiar dacă este foarte ocupat cu proiectele sale și este mai tot timpul plecat de acasă. Cu toate astea, reușește să își facă timp pentru soție și copiii săi.

'Am înțelegere acasă. Deja am ajuns la o maturitate familială extraordinară. Acum tocmai că,ajungândl a un anumit nivel, pot să spun ‘nu , pot să-mi gestionez cumva viața mult mai bine.(….)Este musai să-ți faci timp.Iar pentru copii cu atât mai mult pentru că cresc… Vreau să-mi fac cât mai multe amintiri cu ei și cu familia. Se poate. Greu, foarte greu, dar nu e imposibil', a mai dezvăluit prezentatorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton