Imaginile în care Paula Chirila se sărută cu un bărbat pe stradă. Prezentatoarea TV, reacție surprinzătoare: "Nu am niciun nou partener"

 Dumitrache Laura
.

Paula Chirilă a atras atenția presei după ce a fost surprinsă zilele trecute sărutându-se cu un bărbat misterios. Deși imaginile arată faptul că cei doi ar avea o relație amoroasă, asistenta tv neagă că ar avea o relație de iubire în prezent. Mai mult, vedeta nu a recunoscut că s-a sărutat cu un bărbat în plină stradă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Chirilă a divorțat de tatăl fiicei sale în urmă cu câțiva ani. Vedeta este discretă cu viața sa personală și s-a mai afișat doar cu un bărbat, care era mult mai tânăr decât ea. În urmă cu câteva zile, Paula a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu un bărbat misterios.

paula chirila se saruta cu un barbatpaula chirila se saruta cu un barbat

După ce imaginile au devenit publice, Paula Chirilă a reacționat. Vedeta tv a negat că ar avea o relație cu bărbatul cu care a ieșit în oraș. Actrița susține că este în continuare o femeie singură, fără a oferi mai multe detalii despre viața sa amoroasă.

Citește și: Cine este Paula Chirilă.A divorțat și are o fiică adolescentă

Citește și: Cum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț, la aproape 5 ani de la divorț:”Eu urăsc…”

Citește și:Cum arată fiica lui Sorin Bontea, la 20 de ani.Miruna atrage toate privirile, în costumul de baie

Citește și: Fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut septicemie:”Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital”

Paula Chirilă neagă că ar avea o relație, după ce a fost surprinsă când se săruta cu un bărbat

Paula Chirilă a divorțat de tatăl fiicei ei în urmă cu patru ani. De atunci, vedeta tv s-a afișat doar cu un singur bărbat, de care s-a despărțit între timp. Recent, prezentatoarea TV a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu un bărbat misterios. Cei doi au ieșit împreună la un restaurant, apoi el a condus-o la mașină și a sărutat-o. Vezi imaginile AICI.

Ulterior, vedeta a reacționat și a negat că ar avea o relație cu bărbatul din imagini. Mai mult, Paula susține că este în continuare o femeie singură. „Ce partener? N-am niciun nou partener. Nu mă sărut cu niciun bărbat! Nu am nimic de declarat, eu nu pot să mă văd cu niciun om la o terasă ca să iasă discuții. N-am nicio relație', a spus Paula Chirilă, pentru Spynews.ro.

Cum arată bărbatul ideal pentru Paula Chirilă

Paula Chirilă a fost căsătorită cu Marius Aciu și au împreună o fiică. Cei doi au divorțat în urmă cu patru ani, iar de atunci, vedeta este singură. Prezentatoarea Tv a declarat într-un interviu cum ar trebui să fie bărbatul care îi va fi alături necondiționat.

„În primul rând să vrea să stea lângă mine. Să existe chimie între noi, pentru că dacă nu, e istorie. Să fie un om echilibrat și simpatic. Nu toți cei care îți zâmbesc în față și umplu cu like-uri tot felul de papacioaice. Si astea sunt niște semne. Nu mai permit asta. Vreau să fie un om loial și să aibă succes, să întâmple el viața, nu să aștepte să i se întâmple', spunea Paula Chirilă în urmă cu ceva timp.

Paula Chirilă a divorțat după 12 ani de căsnicie

Vedeta tv a divorțat de Marius Aciu după 12 ani de căsnicie. Cei doi au pus punct mariajului, iar în prezent au o relație decentă de dragul fiicei lor. Apropiații au fost surprinși de divorțul celor doi, mai ales că păreau un cuplu unit. Vedeta ne-a mărturisit că are o relație normală cu fostul soț și se înțeleg bine.

„Relația dintre noi este una normală, așa cum trebuie să fie între doi oameni sănătoși la cap, care nu au ce să mai împartă. Suntem și vom fi pentru totdeauna părinții Carlei, și asta este tot ceea ce e important pentru noi. În rest, fiecare își vede de viața lui. Avem o relație normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și care-și iubesc copilul', ne-a marturisit Paula Chirila.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton