Paul Diaconescu de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici", implicat într-un scandal cu o minoră de 15 ani: "Nu am invitat-o acasă, ci..."

 Dumba Gabriela
.

Paul Diaconescu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este implicat într-un scandal cu o minoră de 15 ani. Vloggerul Justițiarul din Berceni este cel care a făcut cunoscut faptul că Paul Diaconescu stabilise să se întâlnească în parc, la 1 noaptea, cu o fată de 15 ani. Justițiarul din Berceni a purtat o conversație filmată cu actorul în parc, la ora 2:00 și a dezvăluit astfel că Paul Diaconescu i-ar fi făcut avansuri minorei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Paul Diaconescu, în vârstă de 33 de ani, este actor și a devenit cunoscut odată cu apariția în mai multe filme și seriale. A fost unul dintre concurenții de la „Ferma', ultimul sezon, iar acum a acceptat provocarea de a face senzație în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Momentan, Paul Diaconescu este celebru într-un alt show, real de data asta, pe contul vloggerului Justițiarul din Berceni.

5tB9ankrtvG_3O5tB9ankrtvG_3O

Paul Diaconescu i-a făcut avansuri unei minore de 15 ani?

Vloggerul Justițiarul din Berceni a purtat o conversație filmată cu actorul în parc, la ora 2:00, când Paul stabilise o întâlnire cu minora.

„Eu nu am invitat-o acasă, nu i-am propus nimic indecent. Am vorbit cu ea a doua oară live, am văzut-o la o petrecere. I-am văzut prietenul de atunci.

Am întrebat-o dacă mai este cu el, mi-a zis că s-au despărțit. Am zis că cine știe ce se întâmplă, ea vrea să vorbească cu cineva. Mă consideram suficient de matur ca să pot să vorbesc.

Nu ți-am spus că putem să avem o relație consumată, ți-am spus că am putea să vorbim pe bancă la ora asta. Este 1 jumătate noaptea. Ea a spus că poate ieși din casă, că atunci doarme mama ei, că vine pe o bancă să vorbească cu mine la ora asta', spune Paul Diaconescu în filmare.

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre divorțul de Hannelore:'Am găsit un mesaj în telefonul ei, ce era mai rău'

Citește și: A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu, la trei ani de la pierderea fiului său:'Acum este cu Răzvănel al nostru!'

Citește și: Marian Godină și-a botezat fiica.Cine sunt nașii celebri ai micuței

„Te-am întrebat, vrei să fim prieteni sau vrei să avem o relație? Și ai spus relație', spune tânăra în timpul aceluiași videoclip.

„Pot confirma că nu este primul caz al acestui „actor”', a comentat cineva pe Tik Tok.

„În urmă cu 6 ani, aveam 16 ani, fosta mea iubită din acea perioadă a fost „victima” mesajelor lui, chiar de la sala de fitness', a completat.

„Din păcate și eu pot (n.red.: confirma că nu este prima lui discuție cu o minoră)'; „Și eu pot', au mai comentat două tinere.

Când a fost prins de cunoscutul vlogger, Diaconescu a dat un motiv pentru ora târzie la care a ales să se vadă cu minora.

Actorul susținea că nu poate ieși din casă pe timpul zilei din cauza contractului pe care l-a semnat cu producătorii unei emisiuni, astfel că a fost nevoit să iasă noaptea.

În timp ce dădea explicațiile, Justițiarul din Berceni l-a filmat de la gât în jos, pentru că nu a acceptat să i se vadă fața.

Cine este Justițiarul din Berceni

Cel care a dezvăluit situația în care Paul Diaconescu urma să se întâlnească la 1 noaptea cu o minoră de 15 ani este cunoscut în mediul online ca Justițiarul de Berceni. Tânărul este un vlogger care se ocupă cu depistarea neregulilor din Capitală și filmarea celor pe care îi prinde pe picior greșit.

Activitatea lui este foarte cunoscută pe TikTok, dar și pe YouTube, iar pe Instagram i-a adus o comunitate de peste 33 de mii de urmăritori.

Alexandru Constandachi (31 de ani), cunoscut în mediul online drept Justițiarul din Berceni, nu a sunat autoritățile fiindcă actorul nu a întreținut relații intime cu minora.

Canalul de YouTube al lui Alexandru a fost inspirat de emisiunea lui Christian Sabbagh, „Poliția în acțiune'.

Bărbatul a devenit cunoscut în mediul online prin faptul că pretinde că este minoră și vorbește cu presupuși pedofili. Când îi întâlnește fizic, apelează la poliție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton