Paul Diaconescu participă la Ferma. Cea mai grea perioadă din viața actorului: „M-am angajat de nevoie”

 Lupescu Anca
.

Paul Diaconescu va participa la noul sezon din showul Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Paul Diaconescu va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tânărul povestește despre experiența lui din Londra, dar și despre visurile sale în calitate de actor.

A jucat în comediile „Mamaia' şi „Triplusec', dar și în pelicula internaţională „Nelson'.

Paul Diaconescu a avut rolul principal și a jucat alături de Cristian Balint. „E filmat în Kiev, dar e producţie israeliană. După casting, m-au chemat de Paşte, anul trecut. La 9.00 m-au sunat, la 16.00 aveam avion, la miezul nopţii am ajuns acolo. A doua zi, l-am cunoscut pe regizorul Ludi Boeken care a jucat cu Brad Pitt în filmul «World War Z». M-am dus la Kiev pentru regizorul cu care am avut o relaţie de student – profesor. A fost o producţie mică, dar cu pretenţii de Hollywood', declara Paul Diaconescu.

Acum, actorul este pregătit pentru o nouă provocare: Ferma. În care rămâne de văzut cum se va descurca și ce relație va avea cu ceilalți concurentți.

Care a fost/este cea mai mare provocare din meseria de actor? Te-ai gândit vreodată să renunți și să o iei de la capăt cu ceva complet nou? 

Paul Diaconescu: Am avut perioada Londra, în care am activat în fundraising și unde am atins cea mai înaltă performanță într-o activitate pe care am întreprins-o. Este foarte mult de vorbit și decât să fiu concis, prefer să nu deschid subiectul.

Acolo m-am angajat de curios, dar și de nevoie, eram de o săptămână în Londra când am mers la interviu și timp de un an, am uitat ca vrăjit, de chemarea mea ca actor. A fost singura dată când am lucrat ceva atât de diferit și cu atâta pasiune.

Totuși, oricât de multă satisfacție am obținut din acel job, simțeam în fiecare clipă că o să mă întorc pe scenă, și-n fața camerelor de filmat. Probabil că este o încăpățânare a mea de a-mi duce visul din copilărie la bun sfârșit! Vreau la Hollywood, și mi-am promis că nu o voi lua de la capăt cu nimic nou.

triplusec2048px-110-1-1024×678triplusec2048px-110-1-1024×678

De ce ai început proiectul de dezvoltare personală pentru copii? Ce te motivează să îl duci mai departe?

Paul Diaconescu: Am început pentru a câștiga bani și am continuat pentru a schimba viitorul! Vreau sa educ următoarea generație. Am inteles o metodă și fără efort, îmi iese natural predarea ei. Sunt foarte motivat să-mi deschid și un sediu fizic, pentru că deocamdată școala Happy2learn este doar un SRL.

Ce/cine îți va lipsi cel mai mult în Fermă? 

Paul Diaconescu: O sumedenie de vicii (sportul inclusiv) recreative!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton