Patrick Borcea, pus la punct de tatăl lui după ce a ironizat-o pe Rebecca, fiica Anamariei Prodan. Cum a reacționat impresara

 Laciu Andreea
.

Patrick Borcea a fost pus la punct de tatăl lui, Cristi Borcea, după ce tânărul a ironizat-o pe Rebecca, fiica Anamariei Prodan. Se pare că incidentul ar fi avut loc destul de recent, iar gestul lui a fost cu atât mai deranjant cu cât familia Prodan-Reghecampf trece oricum printr-o perioadă extrem de sensibilă. S-a aflat acum cum a reacționat impresara, după ce fiica ei i-a povestit tot ceea ce s-a întâmplat după ce Patrick a întrecut măsura.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan are în total trei copii. Din prima căsnicie, cu Tibi Dumitrescu, au venit pe lume cele două fete, Sarah și Rebecca, iar din mariajul cu Laurențiu Reghecampf a venit pe lume Bebeto, așa cum îl alintă toată lumea. Impresara are o relație foarte strânsă cu fiicele sale și le apără ca o leoaică atunci când este nevoie. După ce a aflat ce a putut să pățească fata ei, a luat imediat măsuri.

rebecca-dumitrescu-prodan-1rebecca-dumitrescu-prodan-1

Patrick Borcea a ironizat-o pe Rebecca, fiica Anamariei Prodan

Tânăra a dat nas în nas în oraș cu Patrick, fiul lui Cristi Borcea. Se pare că acesta a început să o ia peste picior pe Rebecca, întrebând-o întâi nevinovat ce mai face mama ei celebră, dar apoi glumele au devenit tot mai nesărate, conform Fanatik.ro. După ce Patrick Borcea a depășit limita, fiica Anamariei Prodan a plecat acasă foarte supărată și i-a povestit impresarei tot ce s-a întâmplat.

Se pare că una dintre ironiile care au scos-o din sărite a fost cea legată de zvonul conform căruia Anamaria Prodan și-ar cumpăra hainele și accesoriile scumpe din bazar și că poartă fake-uri. Rebecca a încercat să îl ignore pe Patrick, dar vorbele acestuia au rănit-o mult.

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe. Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și: Bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan, analizată de un profiler FBI: „Ea nu s-a obișnuit cu ideea că a fost înșelată, iar el…”

Citește și: O tânără și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior. Cum a reacționat impresara

Citește și: Schimb de replici între Anamaria Prodan și un preot care a acuzat-o că se comportă ca „un adolescent neîmplinit': „Rușine Bisericii Ortodoxe Române!'

Cum a reacționat impresara

Atunci când a aflat ce s-a întâmplat cu fiica ei, Anamaria Prodan s-a înfuriat teribil. A pus imediat mâna pe telefon și l-a sunat de urgență pe Cristi Borcea, căreia i-a povestit cu lux de amănunte ce a făcut fiul lui, Patrick. Afaceristul a fost și el foarte deranjat de situație și a ținut să îl pună la punct pe tânăr. Conform sursei citate anterior, i-a spus că trebuie să țină cont de educația de acasă și i-a cerut să evite scandalurile.

Nu este însă pentru prima oară când fiul lui Cristi Borcea a ieșit în evidență printr-un comportament negativ. A fost surprins de mai multe ori, de-a lungul timpului, în timp ce conducea bolizi de lux și încălca regulile de circulație în trafic.

Cu ce se ocupă, de fapt, Rebecca Dumitrescu Prodan

Tânăra a intrat cu bursă la Parson University din New York, iar apoi s-a transferat în Italia. Fiica Anamariei Prodan a lucrat și ca model internațional pentru Dolce & Gabbana, dar a defilat și pentru alte case de modă consacrate din toată lumea. Acum stă alături de mama ei, care suferă teribil din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton