Paris Hilton s-a întors la prima ei dragoste, muzica. Nu sună rău deloc!

 Oana Pantazi
.

Chiar înainte de nunta cu cel pe care îl numește bărbatul vieții ei, Chris Zylka, faimoasa party girl a Americii s-a întors la prima ei dragoste, muzica, și a lansat un single foarte… sexy, I Need You, pe care i l-a dedicat celui care i-a furat inima.

Paris Hilton, fericita moștenitoare a lanțului hotelier cu același nume.

Paris Hilton, fericita moștenitoare a lanțului hotelier cu același nume.

Până la 36 de ani, Paris Hilton, una dintre moștenitoarele lanțului hotelier Hilton, le-a bifat pe toate – a scris două cărţi („Confessions of a Heiress şi „Your Heiress Diary), la 26 de ani avea propriul talk show („My New BFF), a scos un album muzical („Stars are Blind), are propria linie de parfumuri,  încălţăminte, ceasuri şi genţi care se găsesc în 42 de magazine din lumea întreagă ce-i poartă numele şi de pe urma cărora câştigă în jur de 10 milioane de dolari pe an. În plus, prin viața ei au trecut aproape 50 de bărbați, dintre care cu trei a și fost logodită. Ultimul de pe listă, actorul Chris Zylka, are și cele mai mari șanse să-i devină soț, cu atât mai mult cu cât Paris a ajuns deja la o vârstă la care ceasul biologic începe să-și spună cuvântul.

Paris Hilton și logodnicul ei, Chris Zylka

Paris Hilton și logodnicul ei, Chris Zylka

De altfel, chiar Paris declară că și-a găsit sufletul-pereche: „Am zis DA! Sunt atât de fericită şi entuziasmată să fiu logodită cu dragostea vieţii mele. Cel mai bun prieten şi sufletul meu pereche. Perfect pentru mine din toate punctele de vedere. Atât de dedicat, loial, iubitor şi bun la suflet. Simt că sunt cea mai norocoasă fată din lume! Eşti visul meu devenit realitate. Îţi mulţumesc că mi-ai dovedit că basmele există!. Chrys Zylka nu este doar dedicat și loial, ci și foarte generos, pentru că, trebuie să recunoașteți, până și pentru multimilionara Paris un inel de logodnă de 2 milioane de dolari reprezintă un gest impresionant…

Cum nunta ei se apropie cu repeziciune, vedeta și-a adus aminte că a cochetat și în trecut cu muzica și s-a grăbit să scoată un single nou, I Need You, o piesă foarte sexy și… roz, exact ca Paris. După cum sună, melodia, care îi e evident dedicată lui Chris, are toate șansele să devină dansul mirilor. Desigur, versurile – Vreau să fiu iepurașul Paștelui tău', „Vreau să fiu fericirea Crăciunului tău' – sunt de mare angajament, dar melodia nu sună rău și nici vocea ei,  iar Chris numai la versuri nu se va gândi când o va strânge în brațe pe Paris…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton