Paris Hilton s-a decis: va purta trei rochii la nunta ei!

 Oana Pantazi
.

Recent, Paris Hilton, cea mai faimoasă party-girl a Americii, a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, actorul Chris Zylka, și așteaptă cu nerăbdare ziua nunții. Obișnuită să fie mereu în centrul atenției, diva a anunțat deja că va purta trei rochii la nunta ei.

 

Strănepoata lui Conrad Hilton și una dintre moștenitoarele lanțului hotelier cu același nume are, momentan, o singură grijă – cum să cheltuiască milioanele de dolari primate și agonisite de-a lungul vieții, pentru că, evident, numele Hilton i-a adus multe beneficii. Ca atare, până la 36 de ani, Paris a bifat tot ce se putea bifa… A fost fotomodel, actriţă, cântăreaţă, realizatoare de talk-show, femeie de afaceri şi, nu în ultimul rând, influencer în social media. A scris două cărţi, la 26 de ani avea propriul talk show, a scos un album muzical, are propria linie de parfumuri,  încălţăminte, ceasuri şi genţi care se găsesc în 42 de magazine din lumea întreagă ce-i poartă numele şi de pe urma cărora câştigă în jur de 10 milioane de dolari pe an. Așadar, nu e de mirare că bărbații au fost atrași de ea cu zecile…

Paris și Chris după ce și-au anunțat logodna.

Paris și Chris după ce și-au anunțat logodna.

Paris Hilton – inel de logodnă de 2 milioane de dolari!

După ce a epuizat o listă lungă de milionari, staruri rock, modele, artiști pop, relații de pe urma cărora s-a mai ales cu două inele de logodnă (dintre care unul de 5 milioane de dolari, în urma relației cu Paris Latsis!), iată că, la 36 de ani, Paris și-a găsit în sfârșit – cel puțin așa susține – sufletul-pereche și s-a decis să se mărite. Actorul Chris Zylka i-a oferit și el un inel de logodnă de 2 milioane de dolari, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă. Nuntă care va fi, evident, pe măsura protagoniștilor!

Faimosul inel de logodnă, în valoare de 2 milioane de dolari, pe care Paris Hilton l-a primit de la iubitul ei, Chris Zylka.

Paris a declarat deja că a primit nenumărate oferte pentru rochia de mireasă din partea designerilor, dar că încă nu s-a hotărât asupra modelului rochiei. Tot ce știe cu siguranță e că rochia de mireasă nu va fi singurul său outfit din cea mai importantă zi a vieții sale. Am primit foarte multe telefoane de la diferiți designeri și am încercat să aleg ceva, dar erau atât de multe oferte grozave! E greu de ales', a spus Paris, adăugând: Ador să-mi schimb ținutele. E important să existe o rochie pentru momentele dinaintea nunții, rochia de mireasă și cea pentru after-party'.

Deși se află în toiul pregătirilor pentru nuntă, Paris se grăbește să scoată o nouă piesă, „I Need You', dedicată viitorului ei soț, despre care afirmă că este dragostea vieții sale. Nu știm ce rochie de nuntă va purta diva, însă putem bănui care va fi melodia pe care se va produce dansul mirilor…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton