Păpușa Ken s-a transformat în femeie. Cum arată acum după schimbarea de sex

 Lupescu Anca
.

Rodrigo Alves a devenit cunoscut după ce și-a făcut nenumărate operații estetice, astfel încât să semene cât mai bine cu celebrul partener al păpușei Barbie, Ken. A investit o avere în intervențiile chirurgicale și a devenit celebru pentru aspectul său neobișnuit. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum, el a hotărât să își schimbe sexul și să devină femeie. La începutul anului, Ken a decis să devină Barbie, așa că a apelat la o intervenție de schimbare a sexului, dar și alte proceduri care să îl ajute să devină o femeie în adevăratul sens al cuvântului. 

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie', declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Roddy, cum îi place să i se spună acum, a mărturisit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat. Şi-a injectat silicon în abdomen, pentru a-şi forma pătrăţele, şi-a pus muşchi falşi în braţe şi şi-a operat faţa. După un timp, însă, a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata să fire, cea feminină.

Bărbatul s-a autodeclarat femeie transgender și a dezvăluit că și-a injectat în corp hormoni pentru creșterea sânilor. Ba chiar le-a promis fanilor că va face tot ce îi stă în putință pentru ca în scurt să se transforme într-o adevărată „Barbie'.

transformare-incredibila-pentru-papusa-umana-ken-si-a-facut-operatia-cu-numarul-62-nu-se-opreste-aici-video-6796transformare-incredibila-pentru-papusa-umana-ken-si-a-facut-operatia-cu-numarul-62-nu-se-opreste-aici-video-6796

Astăzi m-am născut din nou. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest proces de tranziție. Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit mereu ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie', a declarat Rodrigo Alves.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton