Pamela Anderson a fost abuzată de dădaca ei, în copilărie: "M-a forțat să îi ating corpul și..."

 Dumitrache Laura
.

Pamela Anderson a fost abuzată de dădaca ei, în copilărie. Pamela Anderson este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 55 de ani a vorbit pentru prima oară despre traumele suferite de-a lungul vieții în documentarul Netflix „Pamela, A Love Story. Totodată, actrița va publica la sfârșitul lunii ianuarie o carte autobiografică intitulată  „Love, Pamela”. Documentarul va fi lansat pe 31 ianuarie, fiind disponibil și în România. Pamela Anderson a povestit că a fost abuzată chiar de dădaca ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pamela Anderson a fost abuzată de dădaca ei, în copilărie. Pamela Anderson a trecut prin multe momente cumplite, încă de la o vârstă fragedă. Actrița a mărturisit că a fost abuzată sexual de dădaca ei când era mică, iar acest lucru a traumatizat-o de-a lungul anilor. De asemenea, vedeta a povestit că a fost violată la vârsta de 12 ani.

pamela andersonpamela anderson

Pamela Anderson are o carieră de succes în lumea hollywoodiană. A devenit cunoscută pentru aparițiile sale în revista Playboy, dar și pentru munca sa din serialele Baywatch, Home Improvement și V.I.P. Și-a început cariera apărând în reclamele de la Labatt Beer și a fost aleasă ca Playmate of the Month pentru număr din februarie 1990 al revistei Playboy.

Citește și:Pamela Anderson divorțează a cincea oară. Motivul separării, după doar un an de căsnicie

Citește și:Boala de care a suferit Pamela Anderson. Tratamentul a costat-o 10.000 de dolari

Citește și:Ce dietă ține Amalia Năstase. Trucul prin care își menține silueta, după ce a slăbit: „Vă spun cele trei idei principale'

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a pozat în costum de baie, în zăpadă: „Albă ca…'

Pamela Anderson a fost abuzată de dădaca ei, în copilărie

Pamela Anderson urmează să publice o carte autobiografică la sfârșitul acestei luni, intitulată „Love, Pamela”. De asemenea, frumoasa actriță a vorbit despre traumele suferite în copilărie în documentarul Netflix „Pamela, A Love Story, care va avea premiera pe 31 ianuarie. Pamela Anderson a dezvăluit că în copilărie a fost abuzată sexual de bona ei.  

„În cazul meu, a fost o femeie care m-a abuzat când eram foarte mică – dădaca mea. M-a forțat să iau parte la tot felul de jocuri ciudate și să îi ating corpul. M-a amenințat să nu spun nimănui ce mi-a făcut'. Actrița a mai spus că un bărbat de 24 de ani a violat-o când avea doar 12 ani, iar nimeni nu a știut de această traumă. „Când am fost atacată de acest individ, am crezut că toată lumea își va da seama, dar nu a fost așa', a spus actrița.

Pamela Anderson îl acuză pe actorul Tim Allen de comportament indecent pe platourile de filmare

Actrița de la Hollywood a făcut parte din distribuția filmului „Home Improvement' în 1991, alături de actorul Tim Allen. La acea vreme, Pamela Anderson avea 23 ani, iar acum a dezvăluit că Tim Allen s-a dezbrăcat în fața ei. „În prima zi de filmare, am ieşit din cabina de probă, iar Tim era pe hol în halat. Şi-a desfăcut halatul şi şi-a arătat părţile intime, complet gol. El a spus că este corect, pentru că mă văzuse goală. Acum suntem chit. Am râs stânjenită', arată un fragment din cartea actriței „Love, Pamela', potrivit Variety.

Ulterior, celebrul actor a negat că ar fi făcut un asemenea gest în fața Pamelei. „Nu, nu s-a întâmplat niciodată. Nu aş face niciodată aşa ceva', a declarat Tim Allen pentru sursa citată mai sus.

Fiul actriței a produs documentarul Netflix „Pamela, A Love Story”

Fiul actriței, Brandon Lee a produs viitorul documentarul Netflix „Pamela, A Love Story”. Povestea de viață a actriței este una surprinzătoare, iar fanii vedetei sunt nerăbdători să urmărească documentarul. Pamela Anderson a fost căsătorită cu artistul Tommy Lee, iar după patru ani de căsătorie s-au despărțit.

Au împreună doi copii, pe Brandon și Dylan. Ulterior, actrița s-a căsătorit cu Kid Rock, de care a divorțat la un an de la nuntă. Cu Rick Salomon s-a căsătorit în 2007-2008 și 2014-2015. În prezent este căsătorită cu Dan Hayhurst.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton