(P) Lux, exuberanță și exotism în vacanță în Thailanda, Malaezia și Singapore

 Alina Dan
.

Unele dintre cele mai populare și fascinante destinații din Asia de Sud-Est pot fi descoperite acum mult mai ușor într-un singur circuit exotic de 18 zile, alături de Europa Travel. Turoperatorul din România îți propune o vacanță exotică în care să descoperi Thailanda, Malaezia și Singapore cu atracțiile lor principale. În plus, paleta de excursii opționale vine să completeze oferta bogată de petrecere a timpului liber.

Thailanda, țară iconică pentru iubitorii destinațiilor exotice

Ținutul zâmbetelor, Thailanda este fără îndoială cea mai accesibilă destinație exotică pentru turiștii români, și nu numai … Peisajele unice, plajele tropicale, templele budiste și tradițiile asiatice bine păstrate sunt doar câteva dintre atuurile acestei țări. Descoperă cu tuk-tuk-ul Orașul Îngerilor, Bangkok unde spiritualitatea întâlnește modernitatea, iar clădirile vechi și simple se ghemuiesc pe lângă palate somptuoase și temple grandioase.

Simbolul locului este Templul Zorilor Wat Arun aflat pe malul râului Chao Phraya ce îți rezervă priveliști deosebite atât la răsărit cât și la amurg. Decorul fascinant este completat și de simbolistica acestui edificiu de cult asemănat cu Muntele Meru (centrul universului pentru budiști). Despre thailandezi se spune că sunt cei mai credincioși oameni de pe pământ, iar acest lucru se observă prin numărul impresionant de temple și sanctuare găzduite aici. Nu rata în Bangkok, Templul lui Buddha Înclinat cu statuia de aproape 50 de metri acoperită cu foițe de aur reprezentându-l pe Cel Treaz, și Templul de Marmură, unul dintre cele mai frumoase din lume.

Surprinde puțin din atmosfera exotică a Thailandei în scurte escapade pe plajele albe din Pattaya, unde opțional poți vizita Grădina Tropicala Nong Nooch sau să participi la show-urile cu delfini și dansuri tradiționale. Dacă ești pasionat de snorkeling o variantă interesantă este croaziera opțională la Insula de Coral – Koh Lan, unde poți admira fascinanta grădină de corali plină de bancuri de pești multicolori și alte viețuitoare marine.

Pe insula Phuket ai ocazia să vizitezi o fermă de perle, să iei parte la cele mai tari beach party-uri, să faci plajă pe nisipuri fine ca mătasea și să descoperi la pas templele impresionante.

Malaezia, între jungle tropicale și orașe futuriste

Ajuns în Penang vei surprinde fața exotică a încântătoarei Malaezia, unde vei face scurte opriri, alături de Europa Travel, la Templul Șerpilor si Rezervația de fluturi. Însă Malaezia îți rezervă o experiență unică, cu aer futurist și exuberanță odată ce ai pășit în capitala Kuala Lumpur, marcată de turnurile gemene Petronas, de unde poți admira panorama uluitoare asupra orașului.

Colorata și tradiționala China Town nu poate fi ratată într-un tur al orașului, alături de Europa Travel. Dar nici o vizită la Templul Guandi, unic prin ornamentele ciudate: lei, dragoni și alte elemente tradiționale chinezești.

Singapore, Orașul Leilor

Una dintre cele mai scumpe destinații din lume, orașul-stat Singapore își poartă faima datorită numeroaselor proiecte arhitecturale devenite recorduri mondiale, dintre care cel mai scump complex turistic din lume: Marina Bay Sands ce cuprinde: cea mai lungă piscină infinity, un cazino, un hotel exclusivist și o grădină exotică ce adăpostește peste 900 de tipuri de plante. În plus, Singapore poate fi admirat în toată splendoarea sa din cea mai mare roată din lume: Singapore Flyer. Opulența orașului este evidențiată și în Grădinile Verticale, un proiect fabulos unic în lume, contopire dintre natură și tehnologie, unde vei putea admira circa 226.000 de plante mediteraneene și 18 copaci artificiali cu arhitectura SF.

Circuitul exotic de 18 zile îți oferă posibilitatea de a descoperi și alte locuri fascinante din împrejurimi, prin excursii opționale de la Europa Travel, precum vizitarea Insulei Sentosa – supranumită și Insula Păcii și a Liniștii, dar și spre Batam, o perlă din Indonezia, unde vei vizita templele budiste și vei face shopping.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferta Circuite Exotice 2018

Circuit Thailanda – Singapore – Malaezia – Tarif: 2099 Euro/persoana, 18 zile, cazare conform programului cu 7 cine+15 mic dejun, la hoteluri de 3*-4*, transport avion, autocar local pentru realizarea itinerariului,  ghid. *Oferta speciala: Reducere 15% din tariful de baza, valabila pentru inscrieri pana la 08 Iunie 2018. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton