Ozzy Osbourne și-a anulat turneul european din motive medicale: „Corpul meu este încă slab din punct de vedere fizic”

 Dumba Gabriela
.

Ozzy Osbourne și-a anulat turneul european din motive medicale. Ozzy Osbourne a anunțat că anulează toate concertele și le-a dat fanilor o veste extrem de tristă: nu va mai merge în turnee. De vină sunt problemele de sănătate, care s-au agravat în urmă cu patru ani, când Ozzy Osbourne a suferit un accident grav. Artistul în vârstă de 75 de ani a trasmins un mesaj tulburător, prin care și-a luat adio de la fani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ozzy Osbourne și-a anulat turneul european din motive medicale. Cântăreţul de heavy metal a anunţat că intervenţia chirurgicală la coloana vertebrală şi boala Parkinson îl fac să se simtă din ce în ce mai slăbit. Tratamentele cu celule stem și sesiunile nesfârșite de kinetoterapie sunt și ele copleșitoare, astfel că rockerul a început să se simtă din ce în ce mai slăbit.

Bills Rams FootballBills Rams Football

Ozzy Osbourne și-a anulat turneul european din motive medicale

„Este probabil unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să-l împărtăşesc cu fanii. Aşa cum ştiţi cu toţii, acum patru ani am suferit un grav accident în care mi-am afectat coloana vertebrală. Singurul meu scop în acest timp a fost să mă întorc pe scenă. Vocea mea este în regulă.

Cu toate acestea, după trei operaţii, tratamente cu celule stem, sesiuni nesfârşite de kinetoterapie şi cel mai recent Tratament Cybernics (HAL) inovator, corpul meu este încă slab din punct de vedere fizic', a explicat Ozzy Osbourne.

„Sunt sincer mişcat de felul în care v-aţi păstrat cu răbdare biletele în tot acest timp, dar conştient, acum am ajuns să realizez că nu sunt fizic capabil să particip la viitoarele mele turnee în Europa/ Marea Britanie, după nu m-am putut ocupa de călătorie. Credeţi-mă când spun că gândul de a-mi dezamăgi fanii chiar mă macină mai mult decât veţi şti vreodată', a precizat muzicianul.

„Niciodată nu mi-aş fi imaginat că zilele mele de turneu se vor încheia astfel. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară. Vreau să mulţumesc familiei mele… trupei mele… echipei mele… prietenilor mei de multă vreme, Judas Priest, şi, bineînţeles, fanilor mei pentru dăruirea, loialitatea şi sprijinul lor şi pentru că mi-au oferit viaţa pe care nu am visat vreodată să o trăiesc. Vă iubesc pe toţi…', a încheiat Ozzy Osbourne.

Biletele vor fi returnate fanilor, se precizează în anunţ. 

Citește și: „Mi-a adus acuzații unei boli psihice'. Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele

Citește și: Jorge s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost transportat de urgență la spital. A plâns de durere: „Nu arată deloc bine’

Citește și: Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează: „Banii mei sunt munciți și…’

Starea de sănătate a lui Ozzy Osbourne s-a agravat în ultimii ani

Anul trecut, soția lui Ozzy Osbourne anunța că artistul va fi supus unei operații extrem de grele.

Deşi Sharon Osbourne nu a oferit mai multe detalii despre operaţia în cauză, se ştie că liderul şi solistul formaţiei Black Sabbath se plânge de câţiva ani de dureri de gât.

În mai 2022, el a declarat pentru revista Classic Rock că încă suferea de pe urma unui accident în 2003. „Aştept o altă operaţie la gât. Nu pot merge corect în aceste zile. Fac kinetoterapie în fiecare dimineaţă. Sunt puţin mai bine, dar nici pe departe atât de bine pe cât mi-aş dori”, mărturisea el în cadrul interviului.

Afectat de boala Parkinson, Ozzy Osbourne avusese deja o cădere gravă acasă în 2019, care a dus la dislocarea tijelor de metal, plasate în coloana vertebrală în urma accidentului său. Dar, deocamdată, nu există nimic care să stabilească o legătură între aceste preocupări de sănătate şi funcţionarea cântăreţei britanice.

Ozzy Osbourne, carieră zbuciumată de peste 53 de ani

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Birmingham, Anglia), supranumit „Prince of Darkness', este interpret, compozitor şi vedetă TV. A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. A fost dat afară din grup din cauza abuzului de alcool şi droguri.

A urmat o carieră solo, cu peste zece albume lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume. Ozzy Osbourne s-a căsătorit cu Sharon în 1982. Ei au împreună trei copii. Artistul mai are trei copii din căsnicia cu Thelma Riley.

În 2006, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii lui Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler. În 2007, Osbourne a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars. Alături de Sharon, soţia, Kelly, una dintre cele două fiice, şi Jack, fiul, a fost protagonistul show-ului TV „The Osbournes', difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005. 

Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat „13', în 2013. Trupa a susţinut un turneu de adio în 2017.

Ozzy Osbourne a lansat în februarie 2020 albumul „Ordinary Man', al 12-lea material solo de studio.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton