Ozana Barabancea, din nou pe masa de operaţie. Vedeta şi-a micşorat sânii: "Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu"

 Pirvu Cristina
.

Ozana Barabancea a ajuns din nou pe masa de operaţie. Vedeta a apelat la ajutorul medicilor pentru a-şi micşora sânii. Se mândreşte deja cu noua transformare!  

În urmă cu aproximativ un an de zile, Ozana Barabancea a început seria transformărilor. Vedeta a decis să slăbească prin sport şi dietă. Acestea nu au fost de ajuns. S-a hotărât şi şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului. Medicii i-au oferit cele mai bune sfaturi. Imediat, transformarea a fost vizibilă, dar ea nu s-a oprit aici.

Surplusul de piele l-a îndepărtat tot cu ajutorul medicilor, printr-o operaţie destul de complexă. A dat jos zeci de kilograme, peste 50, dar schimbarea nu a încetat. Iată că acum a mers la medicul estetician pentru a-şi remodela bustul.

După operaţie, Ozana Barabancea a explicat că se simte extrem de bine, încântată de felul în care arată acum.

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama ca remodelarea lor prin chirurgia estetica este arta, maiestrie si stiinta! Doamna dr#CarmenGiuglea mi-a demonstrat o inca odata, cand in tacere ma desena si masura distantele pentru a realiza noua forma! Sunt fascinata! Sunt inca sub soc! Sunt atat de fericita ca am redevenit tanara, feminina si finuta! De la 128 de kg, unde de abia incapeam in ecran, am ajuns o finete de femeie.”, a scris vedeta pe Facebook.

Adina Alberts despre Ozana Barabancea și urmările operației de micșorare a stomacului

Ozana Barabancea arată din ce în ce mai suplă, după ce în urmă cu un an a suferit o operație de micșorare a stomacului. Însă orice intervenție de acest fel, odată cu pierderea unui număr mare de kilograme, aduce o serie de schimbări majore de ordin estetic.  ‘Pielea se lasă, e nevoie de multă muncă’, explică Adina Alberts. Chirurgul estetician a analizat modificările prin care a trecut Ozana și a indicat, pas cu pas, cum trebuie acționat după operația de micșorare a stomacului astfel încât corpul să treacă grațios prin transformările inerente. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton