Ozana Barabancea și-a educat fiica de 18 ani în spiritul moralei creștine: "Sunt fericită că am șansa să-mi dirijez copiii"

 Dumitrache Laura
.

Ozana Barabancea, jurata de la Te cunosc de undeva, se declară o femeie împlinită. Vedeta tv are doi copii minunați care i-au moștenit talentul. Gloria și Andrew se îndreaptă spre o carieră muzicală, fiind susținuți de Ozana Barabancea. Fiica artistei, în vârstă de 18 ani are o relație apropiată cu mama ei. Recent, cântăreața a vorbit despre educația pe care i-a dat-o fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jurata de la Antena 1 are parte de o familie minunată. Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată, Ozana Barabancea se simte din ce în ce mai tânără și se bucură din plin de timpul petrecut alături de copiii ei. În vârstă de 51 de ani, artista este din ce în ce mai frumoasă, iar pe lângă asta, are doi copiii minunați.

Ozana Barabancea si copiii eiOzana Barabancea si copiii ei

Fiica artistei, pe nume Gloria, a ajuns la vârsta majoratului și se vede cu ochiul liber că a moștenit frumusețea de la mama ei. Fiul acesteia, Andrew, 21 de ani, este bărbatului casei și o face mândră pe mama sa. Ozana Barabancea a decis să își crească singură copiii, după ce a divorțat în 2004 de soțul ei, Sorin Terinte.

Citește și: Cum arată Ozana Barabancea în realitate, fără niciun filtru de Instagram.În trecut, a avut 128 kg

Citește și: Cum s-a apropiat Ozana Barabancea de Biserică, acum 8 ani:”A fost un șoc!”

Citește și: Ce gest a făcut Laurențiu Reghecampf, după ce a aflat despre relația Anamariei Prodan cu iubitul arab:„Este și gelos sărăcuțul'

Citește și: Masacrul din Ucraina, de la Bucha, a șocat Europa. Mesajul lui Volodimir Zelenski:„Acesta e un genocid'

Ozana Barabancea, despre educația fiicei sale, Gloria

Ozana Barabancea a decis să își crească singură cei doi copii, încă din 2004, când a divorțat de soțul ei. Vedeta are un băiat și o fată, Andrew și Gloria care au moștenit talentul muzical al mamei lor. Recent, artista a vorbit despre educația pe care i-a oferit-o fiicei sale, în vârstă de 18 ani. Jurata de la  'Te cunosc de undeva' a mărturisit că Gloria a primit o educație spirituală morală creștină. Cântăreața își dorește să ajungă la locurile sfinte din Israel, alături de copiii ei.

Gloria este o fată înțeleaptă, cu preocupări nobile, are mereu cuvintele la ea și știe măsura dialogului. I-am dat o educație solidă, bazată pe o morală creștină. Știe să deschidă ochii mari când este provocată. Am încredere în ea„, a declarat Ozana pentru fanatik.ro.

Ozana Barabancea, mândră de cei doi copii ai săi

Ozana Barabancea a divorțat în 2004 de Sorin Terinte, iar de atunci își crește copiii singură. Andrew are 21 de ani și este student la UNMB la Compoziția Jazz, iar Gloria este pianistă, fiind elevă la Colegiul Național de Muzică George Enescu. În timpul pandemiei, tânăra a participat la multe festivaluri online, debutând cu o orchestră simfonică sub dirijarea mamei sale.

Vedeta are o relație apropiată cu cei doi copii, declarând că este întotdeauna alături de ei. „Ne înțelegem, ne ascultăm nevoile unul celuilalt, ne sprijinim, ne sfătuim, ne mai dojenim, e firesc. Încercăm să fim uniți. Andrew e foarte tânăr. Are timp să se focuseze pe definirea lui ca muzician. Să își pună bazele unei meserii. Asta este o prioritate pentru el„, a mai spus vedeta.

Ozana Barabancea, colegă de facultate cu fiul ei

Ozana Barabancea a fost colegă de facultate cu fiul ei, Andrew. Vedeta era înscrisă la master, iar fiul ei la licență. Cei doi se comportau precum doi colegi, se salutau și mergeau mai departe. Jurata de la Te cunosc de undeva susține că s-a simțit minunat să fie colegă cu propriul ei fiu. În prezent, solista de jazz s-a înscris la doctorat.  

„La un moment dat am fost colegi, eu la master și el la licentă. Ne întâlneam, ne salutam și porneam mai departe. E un sentiment special să fi coleg cu copiii tăi. M-am simțit mai tânără și asta m-a obligat. M-a obligat să învăț bine. Mi-e dor de facultate, dar cum am intrat la doctorat. Deci, nu mă las.”, a mai spus Ozana Barabancea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton