Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit 70 de ani. Ce gest neașteptat a făcut Gheorghe Turda la ziua lui de naștere: „Am rămas niște copii zglobii” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit 70 de ani și a marcat momentul alături de prieteni și de colegi. Aflat printre invitați, Gheorghe Turda a făcut un gest care i-a uimit pe toți, dar care a fost urmat imediat de sărbătorit. Iată ce a mărturisit Ovidiu Lipan Țăndărică și cine au fost cei care i-au stat alături la ceas aniversar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Lipan Țăndărică și-a serbat cei 70 de ani de viață la un restaurant renumit din Militari. De ziua lui, 31 ianuarie, celebrul toboșar a fost înconjurat de oameni dragi, de prieteni și de colegi. Printre invitați s-au numărat: Nicu Covaci, liderul legendarei trupe Phoenix, Gheorghe Turda, Dan Negru, Noris Măgeanu, Radu Groza și Mona Muscă. Unul dintre momentele serii i-a aparținut, fără doar și poate, lui Gheorghe Turda, spre deliciul invitaților. Iată ce gest neașteptat a făcut artistul!

239761773_968872407023813_3851261002735532659_n239761773_968872407023813_3851261002735532659_n

Citește și: Ultima dorință a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, înainte de retragerea de pe scenă: „Cred că și românii și-ar dori așa ceva'

Citește și: Ritualul de purificare al lui Ovidiu Lipan Țăndărică: „În 20 de minute te eliberezi de tot ce este lumesc!'

Citește și: Drama care i-a marcat viața lui Sebastian Dobrincu: „Bunica mea a murit de cancer, din lipsa resurselor medicale ale spitalului. Îi promisesem că…'. Ce decizie a luat de atunci / EXCLUSIV

Citește și: „Au fost multe răutăți dureroase. Alex îmi spune că sunt prea…'. Antonia, mărturisiri sincere despre cele mai grele clipe din viața ei / EXCLUSIV

Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit 70 de ani

Ovidiu Lipan Țăndărică și-a serbat ziua de naștere la un renumit restaurant din cartierul Militari. Printre invitați s-a numărat și celebrul interpret de muzică populară Gheorghe Turda, care a spart un pahar în timp ce cânta, dar nu înainte să bea vin, cot la cot, cu aniversatul. Inițial, Turda a spus că nu-l sparge, apoi s-a răzgândit. După el s-a luat și aniversatul serii.

'Știți cum e la noi, spargem și paharul, dar nu e cazul… aplauze', a spus Gheorghe Turda la fața locului. Ovidiu Lipan Țăndărică este fericit că la ziua lui a fost înconjurat de oameni dragi și susține că a rămas un copil, ca și colegii lui de breaslă.

'Având oameni frumoși lângă mine asta te energizează. Am rămas într-o inocență care ne propulsează pe viitor. Dacă-ți pierzi inocența, ai pierdut tot. Și asta mă bucură, că noi am rămas niște copii zglobii, care încercăm să facem lucruri serioase, să reglăm și să reformăm lumea, poate că într-un viitor apropiat o să ne reușească.

Mă bucur că a ajuns și Nicu (Covaci – n. red.) la ziua mea. Am schimbat prefixul. Nicu știe cum este, dar rămânem veșnic tineri, vârsta nu are nicio relevanță. Noi rămânem copii, suntem dispuși să mișcăm munți, asta ne caracterizează. Și mă bucur că Nicu este și el aici lângă mine', a declarat, pentru viva.ro, Ovidiu Lipan Țăndărică.

Care este ultima dorință a toboșarului

Ovidiu Lipan a vorbit încă de anul trecut despre ultima sa dorință, înainte de vremea când nu va mai putea urca pe scenă, așa cum a făcut-o ani la rând.Înainte de retragerea de pe scenă, celebrul toboșar spune că are în vedere un proiect muzical în continuarea concertului aniversar de la Timișoara, de 60 de ani de activitate a Trupei Phoenix.

„Eu sunt o fire constructivă, de felul meu. Ca atare, încă mai sper că vom reuși să organizăm curând, foarte curând, un turneu de rămas bun, de adio, la nivel național. Unul care să străbată toate marile orașe și să se încheie la Sala Palatului, în București, cu mare fast! Trupa asta merită din plin așa ceva!

Pentru tot ce a făcut pentru muzica românească, pentru zeci de mii de români! În plus, avem cu toții o vârstă deja, eu merg spre 70, Nicu a împlinit deja 75, și chiar dacă rămânem artiști și optimiști din firea noastră, vine și vremea aia în care nu vom mai putea urca pe scenă pentru a performa așa cum o facem de decenii!', declara Ovidiu Lipan în vara anului trecut.

Ce ritual de purificare are Țăndărică

Ovidiu Lipan Țăndărică spune că evenimentele sale sunt un adevărat ritual de purificare. Muzica de toacă emoționează și îi curăță de tot ceea ce este negativ pe cei care o ascultă. De asemenea, artistul a prins în proiectul său și alte nume mari ale scenei românești.

Eu am creat în ultima vreme Terra Nova, un proiect cu Maia Morgenstern, cu Irina Baianț, cu opera din Cluj. Un moment de purificare, energizare, vindecare cu vibrație înaltă.

Toaca te purifică și te pătrunde. E o procesiune foarte amplă. Durează vreo 20 și ceva de minute și treci dintr-o fază în alta„, a povestit Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul emisiunii ‘De-a Viața Ascunselea’, de la Antena 3.

Foto: Facebook, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton