Ovidiu Cuncea, actorul care a luat calea bisericii, trăiește o dramă mare: "Din inima mea nu vei pleca niciodată"

 Dumitrache Laura
.

Ovidiu Cuncea a luat calea bisericii, luând prin surprindere multă lume. După ce în 2019 a divorțat de soția sa, actorul s-a făcut preot. Recent, fostul actor a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Ovidiu Cuncea și-a pierdut cel mai bun prieten, bichonul în vârstă de 14 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu trei ani a divorțat de soția sa, dupp 21 de ani de mariaj. Ovidiu Cuncea a urmat Seminarul Teologic și i-a luat mai bine de 30 de ani să aleagă între a merge pe calea preoției sau a rămâne actor. Fostul actor a luat calea bisericii și a devenit preot.

OVIDIU CUNCEAOVIDIU CUNCEA

Au trecut trei ani de când actorul Ovidiu Cuncea a renunțat la cariera de actor pentru a urma calea Bisericii. Din păcate, artistul trăiește o mare dramă după ce câinele său s-a stins din viață. Patrupedul a făcut AVC în urmă cu câteva zile. Vestea tristă a fost anunțată de către actor pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot.Apariție surprinzătoare la un eveniment

Citește și: Cum a hotărât Ovidiu Cuncea să devină preot:„Am văzut-o pe Maica Domnului ieșind din icoană'

Citește și:Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai de 400.000 de euro și mașină electrică de 150.000 de euro:”E normal să îți faci și cadouri dacă muncești”

Citește și: Medicul Radu Mirică s-a sinucis, la 34 de ani!Cunoscutul doctor s-a aruncat de pe un bloc din București

Ovidiu Cuncea, actorul care a luat calea bisericii, trăiește o dramă mare

Actorul Ovidiu Cuncea a renunțat la scenă și a decis să se facă preot. În urmă cu trei ani a divorțat de soția sa și a urma calea bisericii. Deși stă departe de lumina reflectoarelor, Ovidiu Cuncea păstrează legătura cu susținătorii săi pe Facebook, acolo unde a dat o veste tristă. Prietenul său cel mai bun s-a stins din viață.

Este vorba despre patrupedul care i-a fost alături vreme de 14 ani. „Am pierdut cel mai bun prieten. E foarte greu… Din inima mea nu vei pleca niciodată. Adio, înger păzitor!', a scris acesta.

Ovidiu Cuncea a renunțat la viața de actor

Ovidiu Cuncea a fost la un moment dat, unul dintre cei mai apreciați actori din România. A făcut echipă cu Dan Negru, în emisiunea  Ciao, Darwin!', care a debutat la Antena 1 în 2003, dar și cu Roxana Ionescu. Pe scena teatrului românesc a jucat în piesele  Dineu cu proști', Revizorul', „Incognito' și „Preșul'. Cu toate astea, Ovidiu Cuncea a renunțat la cariera de actor pentru a urma calea bisericii. În urmă cu trei ani a divorțat și a devenit preot.

„Am făcut seminarul teologic înainte de 90. Am simțit în permanență ceva care îmi spunea că trebuie să fac asta. Mergeam la biserică ca un tânăr, dar nu stăteam în genunchi toată ziua. Am primit asta de la bunici. Ne puneau să spunem rugăciuni. Tatăl meu nu m-a încurajat să dau la Teatru. Își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Înainte de hirotonie am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că dacă deranjez să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul', a declarat Ovidiu Cuncea la „Vorbește lumea', de la PRO TV.

Actorul a divorțat de soția sa

În 2019, Ovidiu Cuncea a divorțat de soția sa, Elena Cristina Lupașcu, cu care are doi copii. Soția actorului a fost cea care și-a dorit despărțirea. Actualul preot a recunoscut că divorțul a avut loc ca urma a deciziei lui de a urma calea bisericii. Acesta nu își mai dorește o a doua căsătorie, deși speră să se îndrăgostească din nou.

‘Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă.La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină.’ a povestit fostul actor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton