Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab! Motivele separării: „Nu-mi pot schimba credința”

 Martin Lorena
.

Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab! Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o viață personală extrem de interesantă. Recent, ea s-a despărțit de iubitul său arab, iar lumea din jur a fost curioasă să afle motivele. Iată ce a spus despre întreaga situație!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera este una dintre cele mai îndrăgite artiste din momentul de față. Aceasta a cucerit publicul datorită carismei sale, dar și a talentului incredibil pe care îl are. Artista a povestit cu lux de amănunte de ce relația sa cu iubitul arab nu a mai funcționat.

Bilionar-4Bilionar-4

Ea a povestit ce s-a întâmplat în relația pe care o avea cu bărbatul de origine arabă. Iată de ce nu a mai funcționat povestea de dragoste!

Citește și: Cum și-a ales WRS, reprezentantul României la Eurovision, numele de scenă: „Am auzit toate variantele posibile și imposibile, dar el se pronunță simplu’/ EXCLUSIV

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului: „Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni’

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:M-au enervat foarte tare mesajele

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!

Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab! Motivele separării

Otilia Bilionera s-a pronunțat de-a lungul timpului o persoană extrem de credincioasă. Ea are frică de Dumnezeu, iar într-o relație serioasă, ea visează la întemeierea unei familii creștine. Nu este un secret pentru nimeni că iubitul său arab nu avea aceeași religie cu vedeta, iar din acest motiv, ea a ales să pună punct relației de iubire.

Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința', a declarat ea pentru SpyNews.

Au rămas prieteni

Deși povestea de iubire nu a putut dura la nesfârșit, așa cum și-a imaginat la început, Otilia Bilionera și fostul său iubit au rămas prieteni foarte buni. Artista susține că dragostea lor este prezentă și reciprocă în continuare, chiar și după separare.

Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton