Otilia Bilionera și-a dat în judecată fostul impresar, înainte de plecarea la Survivor: „Vorbim de sute de mii de euro”

 Martin Lorena
.

Otilia Bilionera și-a dat în judecată fostul impresar, înainte de plecarea la Survivor România. Otilia Bilionera este una dintre cele mai în vogă artiste de la momentul actual. Aceasta a accceptat provocarea Survivor România și se află deja în Republica Dominicană. Înainte de a părăsi România, aceasta a avut grijă să rezolve anumite probleme cu impresarul ei. Se pare că firma acestuia a fost dată în judecată, iar la mijloc este vorba de sume uriașe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Aceasta are o carieră de invidiat în industria muzicală, iar de curând, a acceptat provocarea lansată de ProTV. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, ea a avut grijă să deschidă un proces împotriva fostului său impresar, cerându-i o sumă uriașă de bani! Iată ce a declarat artista!

Bilionar-4-1Bilionar-4-1

Aceasta a subliniat faptul că a încheiat colaborarea cu acesta. „Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului!', a declarat diva.

Citește și: Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022:'Sper să nu ne prindă vreun…'

Citește și: Otilia Bilionera de la Survivor a suferit atacuri de panică pe scenă:'Eram forțată să merg la concerte'

Citește și: Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu:„Asta s-a întâmplat. Ne-am… / EXCLUSIV

Citește și: Angela Similea și-a înregistrat numele la OSIM, la 75 de ani.Când a apărut ultima dată, pe scenă

Otilia Bilionera și-a dat în judecată fostul impresar, înainte de plecarea la Survivor România

Otilia Bilionera a încheiat orice fel de colaborare cu impresarul său, însă nu înainte de a încerca să își recupereze banii pe care i-a câștigat prin piesele sale. Se pare că după negocieri, cei doi nu au ajuns la niciun punct comun, motiv pentru care concurenta Survivor România a decis să apeleze la autorități.

'Am tot încercat să negociem din momentul despărțirii, dar nu ne-am înțeles. Noi ceream banii care ni se cuvin, el a refuzat de fiecare dată să ne dea', a spus Mario Joy, care se află exact în aceeași situație, pentru FANATIK .

Mario Joy a punctat și faptul că nu este vorba doar de banii pe care Otilia ar fi trebuit să îi primească conform contractului semnat, ci și la cei câștigați în urma punerii în circulație a pieselor.

'Vorbim de sute de mii de euro. Nu mă refer doar la banii pe care nu i-am primit, conform înțelegerii și contractului pe care îl aveam pentru concerte, ci mă refer și la bani pe care ar fi trebuit să îi primim în urma punerii în circulație a melodiilor făcute de noi.', a mai spus el.

Otilia nu a primit niciun ban din difuzarea piesei Bilionera

Piesa care a făcut-o faimoasă pe artistă și care a obținut, până în acest moment, aproape un miliard de vizualizări pe YouTube este Bilionera. În urma acesteia, concurenta de la ProTV nu a primit niciun ban, fiind revendicați toți de către fostul impresar.

Ca să vă dau un exemplu, dacă vorbim de melodia Bilionera care are aproape un miliard de vizualizări pe Youtube și pentru care Otilia nu a primit niciun ban, deja vorbim de sute de mii de euro. Nu mai spun de alte piese și nu adaug melodiile mele. Normal că ne judecăm pentru banii aceștia, noi nu am câștigat mai nimic în comparație cu fostul impresar', a mai spus Mario Joy pentru sursa citată.

Ce spune fostul impresar despre acest subiect

Dacă Otilia Bilionera și Mario Joy sunt convinși că vor câștiga procesul deschis împotriva fostului impresar, acesta neagă toate acuzațiile. Ionuț Bejinariu susține că cei doi au mai avut procese pe care le-au pierdut și că nu înțelege motivul pentru care l-au dat în judecată.

„Ei tot încearcă să obțină bani de la mine. Au pierdut în alte procese, mă și mir că acest nou proces a trecut de camera preliminară. Da, știu ce cer ei, știu că vor bani. Ei pot să ceară ce vor, pot să ceară cât vor, pot să vrea sute de mii de euro, contează ce decid judecătorii.', a spus el pentru sursa citată.

El se bazează pe faptul că judecătorii vor face dreptate în acest caz și susține că se bucură de decizia pe care a luat-o concurenta Survivor România.

Chiar mă bucur că au luat decizia să mergem la Tribunal, nu știu de ce a durat atât să facă acest pas, va ieși la suprafață dreptatea, mai ales că judecătorii vor decide care este adevăratul în această poveste.', a spus el.

Prima înfățișare în procesul cu firma impresarului va avea loc pe 11 februarie 2022, iar Otilia Bilionera va fi reprezentată în fața judecătorilor de avocatul ei, aceasta aflându-se în Republica Dominicană la acea vreme.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton