Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, se însoară. Cum arată viitoarea lui soție

 Oana Pantazi
.

Îl mai țineți minte pe Omar Arnaout, băiețelul care a câștigat primul sezon Next Star? Ei bine, acum are 20 de ani, și-a cerut iubita în căsătorie și este pregătit să-și întemeieze o familie. Iată ce spune despre tânăra care i-a furat inima!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a cunoscut celebritatea la o vârstă extrem de fragedă – avea 13 ani atunci când a câștigat Next Star, Omar Arnaout este pregătit acum să se însoare. chiar dacă are doar 20 de ani, tânărul se declară extrem de îndrăgostit de iubita lui, Miruna, și abia așteaptă să întemeieze o familie.

iti-aduci-aminte-de-omar-castigatorul-next-stariti-aduci-aminte-de-omar-castigatorul-next-star

Omar Arnaout și-a cerut iubita de soție

Omar Arnaout și Miruna trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste, iar tânărul a decis că este momentul ca relația lor să meargă la un alt nivel. Așadar, și-a cerut iubita de soție. Mai mult, Omar a recunoscut că este extrem de îndrăgostit de Miruna.

„Eu sunt mulsuman și cumva e prima oară în viața mea când iubesc cu adevărat și când sunt atașat de un om în halul acesta. Cumva viața mea s-a plimbat numai în jurul muzicii până acum, nu am pus accent și dragoste pentru nimic altceva în viața asta.

Am mai avut relații în trecut, amândoi am mai avut relații în trecut. Evident că a trebuit să învățăm lucruri, să descoperim lucruri noi, dar cumva moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns', a  mărturisit Omar la Antena Stars.

Citește și: Transformarea fabuloasă a lui Omar Arnaout, copilul-minune de la Next Star. Era un copil plăpând, iar acum este o frumusețe de băiat!

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie: „Am întâmpinat destule greutăți”/ EXCLUSIV

Citește și: Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul de logodnă

Și dacă tot și-a găsit sufletul-pereche, Omar nu a ezitat și a cerut-o pe Miruna de soție. Ca la carte, în familie, iar răspunsul ai a fost cel așteptat. Acum, tinerii așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor deveni soț și soție.

„La noi cumva căsătoria e un lucru foarte simplu de făcut, tradițiile sunt foarte diferite. Un lucru foarte simplist, de aceea n-am pus nici foarte mult accent. Martori au fost părinții mei', a mai spus Omar pentru sursa citată.

Next Star i-a adus consacrarea

Din România, unde a făcut senzație în emisiunea lui Dan Negru, de la Antena 1, Omar Arnaout a ajuns un mare artist în ţările arabe. A făcut spectacol în faţa a mii de oameni, iar televiziunile i-au acordat spaţii generoase. Puștiul care a cunoscut succesul în celebrul show de la Antena 1 este acum schimbat total.

După ce a făcut senzație la „Next Star’ cu muzica arăbească, acum Omar Arnaout plănuiește să rupă topurile din România în colaborare cu Alex Velea. Acesta a fost „adoptat’ de celebrul artist și muncește cot la cot cu colegii lui din GoldenBoy Society.

„Eu când mă gândesc la copilărie, îmi aduc aminte exact de același mediu în care mă învârt și acum, iar acesta este un privilegiu foarte mare la noi în țară, să nu te pierzi și să rămâi constant.

Tocmai de aceea muncesc în fiecare zi. Cânt de la 8 ani. Primul meu contact cu scena la TV a fost Next Star, care mi se pare oricum extraordinar de mult’, a spus Omar la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton