Olivia Steer, afirmație controversată! „De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile antigripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus?”

 Oana Pantazi
.

Cunoscută pentru atitudinea ei „antivaccinistă”, Olivia Steer a avut adeseori reacții controversate. Acum, vedeta este de părere că vaccinurile antigripale sunt cauzatoare de coronavirus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce s-a declarat în nenumărate ocazii împotriva vaccinării de orice fel, ducând adevărate campanii pe contul ei de Facebook, Olivia Steer vine acum cu o declarație și mai șocantă, susținând că vaccinurile antigripale sunt cauzatoare de coronavirus.

Olivia Steer susține că românii nu trebuie să se vaccineze

Afirmația controversată a fostei vedete PRO TV a venit în urma declarației premierului Ludovic Orban, care a menționat că este de acord cu vaccinarea obligatorie, în timp ce ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a precizat că Ministerul Sănătății va cumpăra cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

„Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, până la toamnă. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el.

Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile antigripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2', a comentat Olivia Steer, într-un mesaj pe Facebook.

Citește și: Victoria Răileanu, alias Miki din serialul Vlad, primele declarații despre viața de familie și discuțiile din cuplu: 'În căsnicie am apelat, până acum, la ceea ce știam eu despre el' / EXCLUSIV

Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer

Recent, Dana Rogoz, care a devenit de curând mamă pentru a doua oară, a ironizat-o pe Olivia Steer, în urma disputei pe care aceasta a avut-o pe tema vaccinării copiilor cu reputatul medic Mihai Craiu, la emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV..

„Nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în fața unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant. E ca și când un structurist îți spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simțit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou.

Citește și: Irinel Columbeanu, moment penibil în instanță, la ultimul proces cu Monica Gabor. De ce a pierdut în fața fostei soții

Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment și de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistență…' , a scris Dana Rogoz pe contul ei de socializare, unde a postat și rezultatele sondajului făcut în urma discuției dintre cei doi. Faptul că cei care au votat pro-vaccinare a fost de 83%, iar cei care au votat contra – 17% este relevant.

31959059_2150113981671877_5421938148642914304_o31959059_2150113981671877_5421938148642914304_o

Și Simona Gherghe i-a dat replica

Problema vaccinării a atras numeroase controverse, iar Simona gherghe, care a afirmat recent că și-a vaccinat toată familia împotriva virozelor, i-a dat o replică acidă soției lui Andi Moisescu. În timp ce își argumenta opinia în fața unui fan, pe contul de socializare, Simona Gherghe a atacat-o pe Olivia Steer, pe care a acuzat-o că îndoctrinează oamenii. 

„Dar de pliomlielită, TBC, diferie, tuse convulsivă, rujeolă ai auzit? Sau ar trebui să lăsăm organismul să <> cu ele?!’, a scris Simona Gherghe, revoltată de persoana care a spus că organismul uman este făcut să „lupte cu orice viroze, gripe, infecții, COVID’. „Mă bucur că te-am dezamăgit! Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare„, a conchis Simona.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton