Olimpia Melinte din VLAD a suferit pierderi de memorie după a doua naștere: „Am fost afectată când am filmat”

 Martin Lorena
.

Olimpia Melinte, pierderi de memorie după a doua naștere. Actrița a dezvăluit recent faptul că s-a confruntat cu pierderi de memorie la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară. În timpul filmărilor pentru serialul „Vlad', Olimpia a avut parte de mici dificultăți deoarece nu reușea să își rețină replicile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Olimpia Melinte a devenit recent mamă pentru a doua oară, iar la scurt timp a reluat filmările pentru serialul „Vlad', difuzat pe ProTV. Aceasta a povestit că nu s-a simțit în largul ei și a avut câteva pierderi de memorie. Nu reușesea să rețină textul și avea nevoie de mult timp pentru a-l învăța.

WhatsApp-Image-2021-10-05-at-14.52.21WhatsApp-Image-2021-10-05-at-14.52.21

Actrița de la ProTV a povestit despre episoadele dificile pe care le-a simțit după sarcină, dar și despre planurile sale de viitor. Aceasta se bucură în acest moment de o familie frumoasă și de o carieră impresionantă.

Citește și: Olimpia Melinte, din serialul VLAD, și-a botezat fiica.Primele imagini de la creștinarea micuței

Citește și: Olimpia Melinte, traumatizată la prima naștere:”Mari dureri. Eram pe jumătate fără suflare”

Citește și: Cabral, luat prin surprindere de replica fiicei sale în vârstă de 3 ani:„Tati, hai în casă să bem…'. Cum a reacționat

Citește și: Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii:„Vreau să o văd mireasă'

Olimpia Melinte, pierderi de memorie după a doua naștere

Olimpia Melinte s-a întors pe platourile de filmare ale serialului „Vlad', difuzat la ProTV. Aceasta a recunoscut că a întâmpinat probleme în ceea ce privește învățarea textului și a trecut prin momente dificile. Întrebată dacă a avut parte de scene mai puțin plăcute, actrița a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri.

„Da, una care a fost deja difuzată și mi-a dat bătăi de cap, din episodul 4, în care Eliza îi spune planurile lui Iordache. A fost o secvență grea, filmată destul de repede, dar cu probleme, mai ales că memoria după sarcină nu e atuul unei femei.', a spus ea.

Mai mult decât atât, Olimpia a subliniat faptul că a fost cu adevărat afectată după cea de a doua naștere. Aceasta a mărturisit că au existat probleme pe parcursul filmărilor pentru serialul „Vlad'.

„Înveți mai greu textul. Atunci îmi era greu dar acum e ok. Am fost afectată când am filmat pentru serial, au fost mici probleme', a povestit Olimpia pentru Click.

Ce va face Olimpia după încheierea filmărilor pentru serialul Vlad

Olimpia Melinte știe deja ce va face după ce se vor încheia filmările pentru serialul „Vlad'. Aceasta și-a propus să se ocupe o perioadă de viața de familie și susține că fiica sa are cea mai mare nevoie de mama ei.

„Pentru mine urmează un pic de liniște împreună cu familia mea, pentru că fetița mea are nevoie de mama ei acasă.', a spus ea.

Cu toate acestea, vedeta nu lasă deoparte cariera și deja are un proiect în primăvara anului 2022. Este vorba despre un lungmetraj, iar aceasta speră se se odihnească suficient până va reveni pe platourile de filmare.

„Urmează un lungmetraj în primăvară, până atunci sper că mă odihnesc.', a adăugat ea.

Va lansa prima ei carte pentru copii

Olimpia are gânduri mari în ceea ce privește cariera sa. Aceasta a dezvăluit faptul că va lansa prima ei carte pentru copii, pe care a scris-o în pandemie. Cel care a ajutat-o a fost chiar fiul ei!

„Să văd, sunt în discuții dacă mai fac ceva iarna asta, pentru că terminăm la început de iarnă filmările. Și urmează să lansez prima carte pentru copii, pe care am scris-o în pandemie împreună cu fiul meu, se numește «Serilon Pantalon în țara amintirilor». Doar planuri cu familia și cariera', a mai spus actrița.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton