Olguța Berbec a sărbătorit șapte ani de căsnicie cu Remus Novac! Cum au petrecut și de ce nu și-au luat fetițele în vacanța exotică: ”Au fost șapte ani frumoși. Au trecut repede...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Olguța Berbec și soțul ei au împlinit 7 ani de la cununia lor civilă. Cei doi artiști au revenit dintr-o vacanță exotică, însă pe 5 februarie, ziua aniversării căsătoriei, fiecare se afla în altă parte. Într-un interviu pentru viva.ro, solista de muzică populară a vorbit despre vacanță, dar a spus și care a fost motivul pentru care au fost despărțiți la aniversare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Olguța Berbec și soțul ei, saxofonistul Remus Novac s-au bucurat de o vacanță în Seychelles și au făcut baie în Oceanul Indian. Cei doi artiști nu și-au luat fetițele în vacanță, care au rămas în grija părinților lor. Pe 5 februarie, când a fost aniversarea căsătoriei de 7 ani, Olguța și soțul ei se aflau în locuri diferite.

325594018_1541878939608914_6054800514124993354_n325594018_1541878939608914_6054800514124993354_n

Citește și: Olguța Berbec a recunoscut că are neînțelegeri cu soțul ei, după 8 ani de relație: „Nu-i totul roz întotdeauna. Cu Remus e de preferat să nu te cerți, fiindcă…' / EXCLUSIV

Citește și: Totul despre relația dintre Olguța Berbec și Remus Novac

Citește și: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile'. Cum și-au rezolvat Lora și Ionuț Ghenu neînțelegerile în cuplu, de la începutul relației / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Ava, protejata lui Smiley, despre fetița-ventriloc, Ana-Maria Mărgean, care a uimit America: „Este dovada vie a faptului că atunci când îți dorești cu adevărat…” / EXCLUSIV

Olguța Berbec și Remus Novac, 7 ani de la cununia civilă

Olguța Berbec și soțul ei, saxofonistul Remus Novac au împlinit pe data de 5 februarie, 7 ani de la cununia civilă. Cei doi soți s-au întors recent, dintr-un sejur efectuat în Seychelles, unde au fost doar ei, fără cele două fetițe, Cezara și Olga, care au rămas în grija părinților. S-au grăbit să cânte la o nuntă, iar duminică, pe 5 februarie, fiecare era în altă parte. Olguța a plecat în Oltenia să își ia fetița cea mică de la părinți, iar Remus a rămas cu fetița lor mai mare, la Timișoara. Interpreta de muzică populară spune că abia pe data de 6 februarie s-au strâns toți patru, împreună.

Te-ai întors din vacanță. Cum a fost?

Anul trecut am fost în Maldive și acum am mers în Seychelles, pentru prima dată. În Maldive nu am fost prima dată și rămâne în topul preferințelor mele.

A fost scump sejurul?

Da, pentru că sunt zborurile lungi și asta adaugă mult la preț. Dar până la urmă o astfel de vacanță o faci o dată pe an, fiindcă noi vara, nu putem mergem decât scurt așa, pentru fetițe la mare. Nu avem timp. Și, în luna ianuarie, când ne mai eliberăm și avem timpul acesta preferăm să plecăm în vacanțe exotice. Și, cumva aș vrea să rămână o regulă, dacă se poate.

Olguța Berbec, prima vacanță fără cele două fetițe

Au fost și fetițele cu voi în vacanță?

De data aceasta, fetițele nu au fost cu noi. Au fost cu noi de Crăciun în America. Am fost peste Ocean cu ele pentru două săptămâni la Disneyland. Excursia aceasta a fost doar pentru noi doi.

Cine a avut grijă de ele, în lipsa voastră?

Părinții noștri. Dacă nu ar fi ei, ne-ar fi foarte greu. Cezara este la socrii. Au grijă socrii de ea, pentru că este la Timișoara la școală, iar Olga, fiindcă este mai mică, stă cu ai mei. Le împărțim, ca să le fie și lor mai ușor.

Este prima vacanță fără fetițe?

În Maldive am avut-o pe Cezara, pe Olga nu. Era foarte mică, dar nu știu cum este mai bine. Când le iau cu mine îmi zic că e greu, când nu le iau cu mine îmi zic că e și mai greu. Nu știu care-i calea de mijloc. Cezara are 6 ani și jumătate, o să împlinească 7 ani în iunie. Dar ea e un copil liniștit și înțelept, Olga este mai năzdrăvană. Și mai face valuri când plecăm, dar mai avem răbdare un an. Probabil că la următoarea vacanță la căldură de la anul, ea o să fie mai mare și cuminte și, cu siguranță, le luăm cu noi pe amândouă.

Pentru că, experimentând o vacanță de două săptămâni în America de Crăciun și aceasta de o săptămână în Seychelles, una cu ele, una fără ele, e mai bine cu ele. Asta ca să ai inima întreagă. Și eu chiar glumesc, îi spun lui Remus: 'Ca să-ți pară vacanțele mai lungi, lași copiii acasă'. Pentru că ți se face dor, nu poți să spui că nu… Dar, ele sunt bine în lipsa noastră, pentru că le lăsăm pe mâini bune, dar pur și simplu ne bucurăm și cu ele. Și e mai bine să vină cu noi.

Pe 5 februarie au fost despărțiți! Iată de ce!

Voi ați împlinit 7 ani de la căsătorie pe data de 5 fabruarie. Cum au trecut acești ani? Nu ți se pare că au trecut repede?

Au fost șapte ani frumoși. Au trecut repede. Așa spunem noi, că timpul a trecut repede. Dar cred că a trecut cu folos. Noi am împlinit șapte ani de la cununia civilă, care a fost în 2016.

Cum ați serbat ziua de 5 februarie? Sau erați deja, în avion?

Nu, deja ne întorsesem din vacanță. Dar, e simplu. Remus a rămas cu Cezara la Timișoara, și au fost la film, iar eu am plecat în Oltenia să o iau pe cea mică. Abia în seara aceasta o să ne întâlnim toți, să petrecem.

În rest, sunteți peste tot împreună. Și în timpul liber ești mereu cu partenerul de viață?

Suntem peste tot împreună, datorită meseriei noastre. Dar și timpul liber, e liber la amândoi. Și în timpul liber cumva, suntem tot împreună, exceptând faptul că Remus e pasionat de vânătoare și, uneori, mai merge și fără mine în diferite locuri, iar eu rămân cu fetele…

Artistei nu îi plac suvenirurile. Ce și-a adus din vacanță

Ți-ai cumpărat ceva din vacanță? Dar fetelor tale?

Nu. O scoică mi-am cumpărat, până la urmă, una mare. Mie nu îmi plac suvenirurile, deloc. Mi se par niște lucruri inutile. Sunt fără rost. Dar scoica mi-a plăcut. De ce am luat o scoică? Pentru că eram pe o plajă și chiar atunci ieșea un pescar cu ea din apă. Mi s-a părut interesant să o iau de la el, că era foarte autentic. În rest, nu-mi plac deloc magazinele cu suveniruri. Cui folosesc? Mai mult te încurcă.

Nu era un loc din care să putem lua lucruri, iar aeroportul era foarte mic și nu erau magazine decât cu suveniruri. Escala pe care am făcut-o a fost foarte scurtă. Am alergat între terminale și cam asta a fost tot. Și în București ne-am grăbit să plecăm, pentru că seara am avut un botez. Și am fost cam în contra timp. De regulă, de luni până vineri mă ocup de fete și în weekend, când le mai las la părinți, în principiu, mergem la cântat. Până la urmă aceasta este meseria noastră și din asta trăim. În martie plecăm iar într-o vacanță.

Chiar voiam să te întreb, următoarea vacanță unde o să fie?

În martie plecăm pentru două săptămâni în Cuba. Aceasta a fost mai din scurt, vacanța din Seychelles. Noi de fapt, Cuba am luat pentru anul acesta, ca sejur la căldură. Am rezervat-o de anul trecut din iulie. Și sincer, abia așteptam. O să fie două săptămâni fără fete, dar o să fie un grup cu cineva care cunoaște foarte bine Havana. Va fi ceva frumos.

Olguța Berbec și Remus Novac s-au cunoscut la o nuntă

Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac s-au cunoscut în urmă cu șapte ani la o nuntă unde nu au vordit deloc unul cu celălalt. După acest eveniment, cântăreața de muzică populară a văzut filmarea de la nuntă pe internet și, și-a dorit să fie ștearsă. Cineva a direcționat-o către Remus, dar când artista l-a sunat acesta a închis, de teamă că cineva îi face o glumă. În final au vorbit, iar apoi s-au întâlnit și între ei s-a înfiripat o dragoste puternică. Au împreună două fetițe superbe, Cezara Elena și Olga Maria.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton