Olga Popa de la Antena Stars s-a infectat cu COVID-19 în luna a opta de sarcină: "Am scăpat cu viață"

 Oana Pantazi
.

Olga Popa, cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars, s-a infectat cu COVID-19. Vedeta, care a trecut prin momente dificile, cu atât mai mult cu cât sarcina este avansată, a împărtășit experiența neplăcută cu fanii care o urmăresc în online.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Olga Popa, prezentatoarea de la Antena Stars și producătoarea emisiunii „Răi, da’ Buni', moderată de Mihai Morar, este însărcinată pentru prima oară. Din păcate, bucuria vedetei a fost umbrită de problemele prin care a trecut chiar în luna a opta de sarcină. Olga a contractat COVID-19 și a împărtășit recent experiența cu fanii săi de pe contul de socializare.

olga-popa1-768×876olga-popa1-768×876

Olga Popa a avut COVID-19 în luna a 8-a de sarcină

În luna decembrie, simpatica prezentatoare de la Antena Stars, își anunța fanii că este însărcinată pentru prima oară. Din nefericire, patru luni mai târziu, vedeta a trecut prin momente traumatizante – Olga Popa s-a infectat cu COVID-19. Aflată în luna a opta de sarcină, vedeta a traversat momente dificile, pe care le-a împărtășit cu fanii ei de pe contul de socializare.

Olga mărturisește că a contractat temutul virus exact „când îi era lumea mai dragă”, iar asta în pofida faptului că s-a ferit cât a putut un an întreg…

„Am reușit să mă îmbolnăvesc de COVID-19 în luna a opta de sarcină. Ce ar fi trebuit să fie vlogul meu de prezentare sau despre ultima perioadă frumoasă cu burtica de gravidută s-a tranformat în vlogul despre experiența COVID- 19. Am ales să fac un vlog în care să povestesc pe larg tot ce am simțit în ultima lună de sarcină. De la ziua în care am aflat că trebuie să mă injectez zi de zi, până în clipa în care am scăpat cu viață de virusul pe care nici măcar cei mai renumiți medici din lume nu știu exact cum să îl trateze.

Citește și: Andreea Marin și-a schimbat look-ul. S-a tuns și și-a făcut șuvițe blonde

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol după naștere.A slăbit o măsură la haine, în doar o lună

Citește și: Văduva Piticului Colorado, situație dramatică după închiderea circului.Cu ce se ocupă acum

Citește și: Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a născut.Cum îl cheamă pe băiețel

Vă urez vizionare plăcută și vă doresc să nu fiți niciodată loviți de acest virus parșiv. Dacă se întâmplă să treceți totuși prin experiența COVID-19, sper ca informațiile din acest vlog și tot ce am trăit eu pe propria piele să vă ajute să treceți mai ușor peste toate simptomele, stările și panicile și să vă însănătoșiți cât mai sigur și rapid' a scris Olga Popa pe pagina sa de Instagram.

„Am vrut să amân cât mai mult acest moment”

Olga Popa a anunțat că este însărcinată la începutul lunii decembrie, când a postat și primele imagini cu burtica de gravidă. Vedeta Antenei 1 va aduce pe lume primul ei copil în scurt timp. Olga nu a dezvăluit sexul bebelușului, dar susține că această minune a venit în viața ei la timp. Cu această ocazie, prezentatoarea a anunțat și că va lua o pauză binemeritată, pentru ca stresul să nu afecteze bebelușul. din păcate, stresul a reapărut în luna a opta, când Olga Popa a contractat COVID-19…

„Am vrut să amân cât mai mult acest moment pentru a mă obișnui eu cu ideea și apoi să fac față tuturor gândurilor voastre. Mulți nici nu ați fi sesizat că mai curând decât vă așteptați o să mai cunoașteți pe cineva! Începutul a fost demn de o drama queen, dar ce e important și am realizat între timp este că a venit salvarea mea din lumea care zi de zi mă lăsa fără aer.

Ce mi se întâmplă este fix curajul de care aveam nevoie să merg mai departe, puzzle-ul lipsă să pot să îmi continui viața și să cobor mai repede din caruselul care la fiecare tură se învârtea din ce în ce mai tare și mă spulbera zi de zi până când m-ar fi făcut să îmi doresc să dispar de tot,doar să nu mai simt cât de tare mă izbește.

Nu credeam că poate fi atât de adevărat că ce nu mai faci cu plăcere te îndepărtează de cine ești sau poți fi tu și de la viața pentru care te-ai educat. Și nu vreau să aud de speakerii motivaționali sau alte povești de real succes a celor care au plecat de jos și au mutat munții din loc, așa cum nici televiziunea nu înseamnă doar oameni demni de urmat ca exemple în viață, dar aici sunt alte povești pe care le vom lua pe rând.

„Îți mulțumesc că ai venit la timp!”

Acum am să vă spun ceva mai interesant! A apărut un nou suflet în viața mea, care, deși nu am vrut să recunosc, are nevoie de toată atenția mea. Dintr-odată, a dispărut orice înainte era aparent atât de important și pentru care mi-aș fi dat și sufletul doar să știu că am făcut totul să fie bine, de cele mai multe ori pentru alții,nu pentru mine.

Oricum vom alege să te numești, îți mulțumesc că ai venit la timp să îmi dai șansa să revin la adevărata eu. Și pentru că nervii întinși la maximum și mediul toxic de lucru nu sunt bune pentru tine, aleg să nu te las să te dezvolți în această lume defectă și cu multe probleme, așa că voi lua o pauză de la tot ce înseamnă zâmbetele false din spatele ecranului tv și de la stresul care mie îmi provoca prea multe crampe dureroase iar ție, ghimizdrocule, îți luau din confort', a transmis vedeta pe rețelele de socializare în dreptul fotografiilor cu burtica de gravidă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton