Prima Doamnă Olena Zelenski, după mesajul emoționant postat de președintele Ucrainei: "Noi suntem armata"

 Dumitrache Laura
.

Olena Zelenski, soția președintelui Ucrainei a avut o reacție emoționantă pe rețelele de socializare. Volodimir Zelenski a postat duminică, un mesaj emoționant pentru ucraineni. Liderul ucrainean i-a încurajat pe cetățenii săi, iar soția sa a reacționat pe rețelele de socializare, publicând un mesaj de susține pentru oamenii care au rămas în Ucraina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ucraina se luptă și în momentul de față cu Rusia, carenu oprește atacurile asupra ucrainenilor. De cinci zile, armata ucraineană se luptă și rezistă în fața soldaților ruși. De asemenea, Președintele Zelenski este alături de cetățenii și a anunțat că nu își abandonează poporul. Acesta a declarat că armata ucraineană va continua să lupte, atât timp cât nu va fi nevoie pentru a elibera țara.

Mesajul postat de OlenaMesajul postat de Olena

Președintele Ucrainei este căsătorit cu Olena Zelenski, iar împreună au doi copii. Volodimir Zelenski este sprijinit de soția sa, pe care o cunoaște de pe vremea de când era elev. Zelenski are 44 de ani și a devenit liderul Ucrainei în 2019, atunci când a câștigat alegerile prezidențiale.

Citește și: Silviu Prigoană a devenit bunic.Soția lui Honorius a născut în America

Citește și: A murit Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceeni. Ștefan Bănică Jr:”Îți mulțumesc pentru tot…”

Citește și: Irinel Columbeanu va fi operat, de urgență, astăzi:„Am mai avut un AVC, mai greu decât ăsta de acum'

Citește și: Otilia Bilionera, eliminată de la Survivor.Faimoasa are mari probleme de sănătate

Olena Zelenski, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut duminică un discurs de încurajare a populație extrem de emoționant, cu care va rămâne în istorie. La scurt timp după postarea făcută de liderul ucrainean, soția sa, Olena, a publicat o imagine emoționantă cu bebelușul născut într-un adăpost anti-bombă Kiev. Prima Doamnă le-a mulțumit oamenilor și i-a încurajat. „Acest copil (o fetiță-n.r) s-a născut în adăpostul anti-bombă Kiev. Aceasta (n.r.-nașterea lui) trebuia să aibă loc în condiții complet diferire, sub un cer liniștit. Asta ar trebui să vadă orice copil. Dar, ideea e, că în ciuda războiului, lângă ea au fost medici, iar pe străzi sunt oameni grijuli pentru ca ea să fie apărată și protejată.
Aceasta avea să se petreacă în cu totul alte condiții, pe cer liniștit. Este ceea ce ar trebui să vadă copiii.

În acele două zile, ați devenit cu toții o armată. La metrou, adăposturi anti-bomba, cu copii si animale de companie (pentru ca nu-ți lași frații mai mici) – vă faceți treaba, aveți timp să aveți grija și de altii, să vă ajutați unul pe celălalt.Ne reunim pe rețelele sociale pentru a proteja casele și a ajuta vecinii singuri.
Oferă-ți casa celor care au nevoie de adăpost. (…)Donează sânge pentru soldați și victime.Raportați mișcarea vehiculelor inamice.Noi suntem armata, armata suntem noi.Și copiii născuți în adăposturi anti-bombă vor trăi într-o țară pașnică care s-a apărat. 💙💛
', a fost și mesajul emoționant al Olenei, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Volodimir Zelenski luptă alături de armata ucraineană

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a reușit să impresioneze o lume întreagă. Liderul ucrainean a dat dovadă de curaj după ce a decis să lupte alături de armata ucraineană. De asemenea, președintele ține legătura în permenență cu poporul său, postând pe rețelele de socializare mesaje de susținere și încurajare. Zelenski a publicat un mesaj din centrul orașului Kiev, în care dezminte zvonurile conform cărora le-ar fi cerut armatei să se predea în fața trupelor ruse.

Sunt multe informaţii false în mediul online care spun că am cerut armatei să se predea şi că este o evacuare. Sunt aici. Nu ne predăm. Ne vom apăra ţara', a afirmat Zelenska.

Zelenski: „Inamicul m-a desemnat ca ţinta numărul unu”

Președintele Ucrainei luptă de cinci zile alături de armata ucraineană, după ce rușii au invadat țara. Liderul ucrainean a mărturisit că el și familia sa sunt ținta principală a rușilor, mărturisind că familia sa nu a părăsit țara. „Inamicul m-a desemnat ca ţinta numărul unu, iar familia mea e ţinta numărul doi', a spus Președintele Ucrainei într-o intervenție publică.

Un oficial UE a declarat că modul în care președintele ucrainean a procedat în această situație, a fost un factor determinat în schimbarea de atitudine a liderilor țării din UE față de situația de criză a Ucrainei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton