Îl mai ții minte pe Octavian Strunilă din Inimă de Țigan? Cu ce se ocupă de când a renunțat la actorie

 Sutiu Theodora
.

Îl mai ții minte pe Octavian Strunilă din Inimă de țigan? Fosta vedeta ProTV, actorul care a interpretat rolul lui Stiven Kileru din celebra telenovelă, a decis, de trei ani, să renunțe la aparițiile din fața camerelor de filmat și s-a mutat în spatele acestora.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Îl mai ții minte pe Octavian Strunilă din Inimă de țigan? Simpaticul comediant a jucat ultimul său rol, în 2018, atunci când l-a interpretat pe Horațiu, în pelicula regizată de Radu Muntean.

oct-1oct-1

Îl mai ții minte pe Octavian Strulilă din Inimă de țigan?

Îl mai ții minte pe Octavian Strunilă din Inimă de țigan? De atunci, fosta vedetă ProTV, s-a apucat de regie și de curând și-a lansat primul lui film, „Complet necunoscuți'.

Îl mai ții minte pe Octavian Strunilă din Inimă de țigan? Pelicula a fost lansată, joi, în cadrul unui eveniment și acum se poate viziona în cinematografe.

'Am făcut spectacole de teatru şi am trecut printr-o pandemie. În pandemie m-am pregătit pentru filmul ăsta filmat în 12 zile pentru care m-am pregătit cam jumătate de an.

Pentru că iniţial eu am vrut să fac un spectacol de teatru, am repetat textul, iar după ce a venit pandemia mi-am dat seama că nu pot face piesa şi am zis ce idee bună să facem film. Şi am trecut la film din ideea iniţială', a declarat actorul pentru Click!

Citește și: Octavian Strunilă are probleme în Madagascar.

Citește și: Interviu EXCLUSIV cu Octavian Strunilă, în VIVA! de august, înainte să plece la filmări în Madagascar

Citește și: Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express și de unde i se trage porecla

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub

Premiera a avut și ea o premieră

Îl mai ții minte pe Octavian Strunilă din Inimă de țigan? La premiera peliculei mulți dintre actorii care au jucat în rolurile principale au venit însoțiți de către părinți.

Anca Dumitra, Geanina din „Las Fierbinţi', a venit cu mama şi tatăl ei, Ada Galeş, cu noul său iubit, Alex Conovaru, cu tatăl, iar Mircea Lăcătuş cu tatăl său. În ceea ce îl privește pe regizorul filmului, acesta a venit însoțit atât de prieteni cât și de nași.

Povestea din filmul Complet Necunoscuți

Complet Necunoscuți este varianta românească a producției-record Perfetti Sconosciuti , de Paolo Genovese, re-ecranizată în peste 20 de țări.Octavian Strunilă își propune, ca regizor al filmului, să exploateze la maximum umorul de situație și mizează pe o distribuție de 10.

Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase sunt protagoniștii, cunoscuți publicului atât pentru rolurile din teatru, cât și din producții TV și seriale.Sinopsis – Șapte buni prieteni 'se aruncă' într-un joc periculos într-o seară, la un pahar cu vin.

Pun telefoanele pe masă și decid ca orice mesaj, mail, apel telefonic primesc, să le citească cu voce tare sau să răspundă pe difuzor. Câte secrete se află?

Cât de mult se cunosc ei, de fapt?

Lungmetrajul „Complet Necunoscuți' e realizat de către Ștefan Hillerin, producător din partea Black Maria Film, Octavian Strunilă, producător din partea Ecart Studio, și Retina Film.

Scenografia o semnează Maria Duda, iar DOP (Director of Photography) este Zoran Simulov, se arată pe pagina oficială de Facebook a pelicule.

Lungmetrajul 'Complet Necunoscuți' va avea o durată de 1h30′

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton