Octavia Geamănu a născut un băieţel de nota 10

 Florentina Liutic
.

Octavia Geamănu a devenit ieri mămică pentru prima dată, frumoasa prezentatoare aducând pe lume un băieţel.

 

Acesta este primul copil al Octaviei şi al lui Marian Ionescu, solistul trupei Direcţia 5, cu care Octavia s-a căsătorit în urmă cu peste un an.

 

Octavia a avut ceva probleme de sănătate la începutul sarcinii, însă din fericire totul a decurs perfect, iar acum îşi poate ţine bebeluşul în braţe.

 

„In urma cu 7 luni, pe cand lucrurile nu erau prea roz, mi-am salvat in calendar, in dreptul datei 20.11.2016 – baby boy❤️. Am avut incredere in Dumnezeu, in destinul meu si-n medicul meu. Azi, la 11 si-un pic, ma uitam la darul vietii si ma intrebam cu cine seamana☺️. Le multumesc cu tot sufletul atat prietenilor mei, dr. Mehedintu Claudia si dr. Sorin Ionescu, cat si echipei medicale, pentru ca mi-au pus in brate un baietel de nota 10❤️ Va imaginati ca desi mi-e somn de pic, nu pot sa adorm de bucurie🙈❤️. Sa fiti sanatosi!””, a scris Octavia pe pagina sa.

 

Andreea Berecleanu si-a felicitat si ea prietenii, dezvaluind si numele baietelului: Andrei, nume pe care Octavia il avea pregatit de mult timp: „Zi emotionanta si fericita pentru prietenii mei! Dragostea lor e mai frumoasa si mai puternica decat oricand! Sa va traiasca, Andrei! Sa ramaneti mereu indragostiti!”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton