Octavia Geamănu, gafă de față cu Marian Ionescu și fosta lui iubită: "Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?"

 Raiciu Adriana
.

Octavia Geamănu, gafă de față cu Marian Ionescu și fosta lui iubită. Octavia Geamănu are o familie extrem de frumoasă alături de Marian Ionescu. Cei doi îndrăgostiți au împreună un băiețel superb, în vârstă de 5 ani. Vedeta și-a adus aminte recent de o gafă făcută din perioadă în care nu era cu artistul de la Direcția 5. Ce a spus de față cu fosta parteneră de viață a cântărețului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Pe lângă cariera de succes în televiziune, vedeta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Ionescu. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil în anul 2015, iar nunta au avut-o în 2020.

octavia-geamanu-1-1-768×1024-1octavia-geamanu-1-1-768×1024-1

Însă, înainte de a forma un cuplu, Octavia Geamănu nu și-a imaginat vreo secundă că artistul este sufletul ei pereche. Chiar a făcut-o gafă de zile mari, în urmă cu ceva ani, în perioada în care Marian Ionescu era într-o relație cu altă femeie. Ce le-a spus vedeta când i-a văzut împreună.

Citește și: Motivul pentru care Octavia Geamănu nu și-a mai dorit al doilea copil:Mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură, în burtă’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani:„Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele’

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye:'Iubesc și mă simt iubită'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit:'Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească'

Octavia Geamănu, gafă de față cu Marian Ionescu și fosta lui iubită

Marian Ionescu de la Direcția 5 era un burlac extrem de râvnit. Înainte de a fi cu Octavia Geamănu, a avut mai multe relații. Însă, viața i-a adus împreună și acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Recent, vedeta de televiziune și-a adus aminte de un episod extrem de amuzant. La vremea respectivă, s-a întâlnit cu Marian și partenera lui de atunci și nu a putut să se abțină să nu dea o replică ironică. Octavia a întrebat-o pe domnișoară ce vede la arist, întrucât nu i se părea nimic atractiv la el.

 „Suntem căsătoriți de 7 ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes.

Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?'. Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului', a declarat, pentru Impact.ro, Octavia Geamănu.

Totuși, dragostea dintre ei a fost extrem de puternică și, astfel, au ajuns să formeze unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul românesc.

L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne', a precizat doamna Ionescu, conform sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton