Oana Zăvoranu, vedeta unui site de dame de companie! "Și mă mir de ce îmi sună telefoanele noaptea ca la gară!"

 Oana Pantazi
.

Oana Zăvoranu a îngroșat recent numărul vedetelor ale căror fotografii sunt folosite în mod fraudulos pe internet. Un site care oferă dame de companie i-a furat imaginea, iar vedeta le-a cerut ajutorul fanilor ei pentru a stopa această escrocherie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Oricât de flatant ar fi, pe de o parte, să-ți vezi poza pe site-uri cu femei frumoase, pe Oana Zăvoranu nu a amuzat-o deloc faptul că s-a trezit, evident, fără acceptul ei, vedetă a unei firme de escorte din Anglia!

Citește și: Brigitte Pastramă, de urgență la spital după scandalul cu fiul său: „În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și…”

I-au fost furate fotografiile

Și nu i-au furat o singură poză, ci trei, pe care le-au folosit fără să se gândească deloc că ar putea fi descoperiți. Sau, pur și simplu, fără să le pese. Iar dacă cele mai multe vedete sunt asociate cu pastilele minune pentru slăbit, în escrocherii care abundă pe internet, Oana Zăvoranu apare fără acordul ei, în ținute sumare, pe un site care oferă dame de companie doritorilor… Drept urmare, vedeta și-a rugat fanii să raporteze escrocheria.

„Vă rog pe toți cei care cunoașteți amănunte despre cum se fac fraudulos aceste anunțuri mizerabile și false de „dame de companie și consumație', doar în scopul câștigurilor împuțite și a folosirii frauduloase, fără vreun drept sau acord, a imaginii unei vedete sau persoane publice în scopuri pecuniare, să îmi scrieți ce este de făcut și să raportați în masă acest site belit și ordinar.

Am înțeles că este undeva prin Anglia ăsta care are mare tupeu… Cu ocazia asta o să îmi plătească și niște daune intelectuale și morale, că dacă l-a mâncat în c*r ca pe maimuță… trebuie scărpinat prostul!
Cretinii dracu’… și mă mai mir de ce îmi sună telefoanele noaptea ca la gară”,
a încheiat Oana Zăvoranu.

Citește și: Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, rupe tăcerea și face declarații halucinante, după scandalul cu mama lui: 'Eu am mai dormit pe bancă, pe la metrou'

Oana-Zavoranu-site-dame-companie2Oana-Zavoranu-site-dame-companie2

La fel de sexy și după ce și-a scos silicoanele

La 47 de ani, Oana Zăvoranu arată impecabil, iar singura intervenție la care s-a supus de-a lungul timpului, nu doar o dată, a fost implantul mamar. Bruneta a decis însă, anul trecut, să renunțe la silicoane.

Vedeta a decis să renunțe definitiv la implantul mamar și iată că după nouă operații la sâni, Oana Zăvoranu a ales să aibă un bust natural, care nu i-a schimbat cu nimic aspectul sexy, ba chiar dimpotrivă am zice noi.

„Știu că multe o să strâmbe din nas, dar asta e. Mi-am făcut a 9 a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă și mi-a ieșit!  Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase. Consider că în prezent exista tendința total gresită, de a își face toate, operații care să le deformeze nejustificat Silicoane ca pepenii, talie mai subțire ca a unui somalez, (sinistru), și fund lat, mare, de vădană (eu mereu mă întreb cum își țin astea echilibrul), a scris Oana.

„Astea nu sunt modele demne de urmat”

În continuare, vedeta, în stilu-i binecunoscut, le-a făcut praf pe domnișoarele care ajung să apeleze la zeci de operații estetice pentru a atinge perfecțiunea…

„Un corp armonios cu umerii svelți, talie de bun simt și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate Și totul pornește de la cea mai cretină familie de surori din America, celebre pentru nimic. Celebre pentru că sunt un etalon al prostiei, al operațiilor de deformare a corpului în modul cel mai grotesc și pentru lista interminabilă a bărbaților care le-au trecut prin pat ASTEA NU SUNT NICI MODELE DEMNE DE URMAT, NICI INFLUENCERE MY ASS, bagați ăla cap! Așa s-a ajuns la o ‘boală mondială, în care toate femeile vor sa le copieze pe prostănacele din familia Kardashian .

Trezirea! Sâni falși, talie sugrumată, fund fals și mare, gene false, buze false, sprâncene false, bărbie falsă, pomeți falși, ce mai rămâne natural? În schimb, toate caută BARBAȚI ADEVARAȚI’, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton