Oana Zăvoranu s-a pozat în lenjerie intimă la solar. Cum arată la 46 de ani

 Lixandru Livia
.

Oana Zăvoranu își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. De data asta, vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare în lenjerie intimă la solar. Actrița din Sacrificiul arată spectaculos la 46 de ani.

Oana ZavoranuOana Zavoranu

Vedeta şi-a postat pe conturile sociale o imagine cu ea din salon, purtând o lenjerie intimă minusculă, pentru ca bronzul să fie unul perfect.

„Pregătită pentru bronz', a menţionat Oana, în dreptul fotografiei postate pe Instagram. Fanii au felicitat-o pentru felul în care arată și i-au trimis zeci de mesaje.

Cât o costă tratamentele de înfrumusețare

Oana Zăvoranu este foarte atentă când vine vorba despre imaginea sa. Vedeta acordă mare atenție îngrijirii personale și nu se uită la bani atunci când vine vorba despre tratamentele de întreținere și de înfrumusețare pe care le face.

Lunar, Oana Zăvoranu scoate din buzunar 10.000 de euro pentru tratamentele respective, după cum a dezvăluit la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani…Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată. Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme.

Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește pe mine', a declarat Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton